Unionsmatchen Individuelt (28.05.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Tangenåsen
Arrangør: Fossum IF
Distanse: 3.58 km
Tid: 24:15
Hadde gledet meg til UM en stund nå, og var spent på både terreng og løype.

Får en bra start til 1.post. Blir litt defensiv til 2.post, og blir litt irritert på meg selv. +10 sek. Grei gjennomføring til både 3,4 og 5. Relativt greie poster. Til 6.post har det nok gått noen sekunder på veivalget mitt. Skulle fulgt elva videre etter at jeg hadde krysset den, for så og fulgt søkket opp til stien. Blir også veldig usikker og nølende inn mot posten, når ikke kartet stemmer helt.+20 sek. Sa til meg selv at jeg ikke skulle være defensiv igjen, men til 7.post gjør jeg det en gang til. Usikker på veivalget, og havner på en mellomvariant. Taper ikke mye på det, men rett på, var nok det raskeste her.+20 sek.

Selv om det hadde vært små tidstap her og der, hadde jeg likevel løpt en jevnt og godt løp frem til 7.posten. Men så kommer dagens første bom. Ikke nøye nok med retningen ned mot 8.post, havner derfor nesten nede ved den diffuse myra, før jeg skjønner hva jeg har gjort. +30-40 sek. Ledet her med 1.14, så ledelsen var ganske solid. Prøver å roe meg ned, og løper på retning ut til stien. Men så reagerte kompasset kjemperart, og blir plutselig ustabilt. Gjør derfor en paralellfeil med stiene, og masse unødvendig tid går her. Dette var en enkel post og en slik bom skal ikke skje, selvom kompasset var rart. Etter målgang hørte jeg også flere hadde hatt problemer med kompasset i det området, så noe må det ha vært. Taper 1 min på den posten.

Beiner det jeg har mot mål, men det er ikke nok etter den tullete feilen. Utrolig bittert og surt at jeg er 1 sek fra seier, ettersom at jeg hadde en solid luke. Men det viser bare at man må holde konsentrasjonen hele veien inn. Uansett godt å se at når jeg føler det går bra, så ligger jeg helt der oppe. Jesper J som vant, vant også etapper under o-ringen, og det vitner om at jeg har hevet meg. Tar med det positive videre, men lærer også av mine feil. Gleder meg skikkelig til o-ringen, når jeg ser at jeg kan være med å kjempe høyt oppe.
Vis kommentarer (1)
 
Unionsmatchen Individuelt (28.05.2016)