Lørdagskjappen (20.04.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Årvolltangen
Disiplin: mellom
Distanse: 7.48 km
Tid: 49:12
Gj.sn. HR: 144
Maksimum HR: 165
Vet det er teknisk og svært detaljrikt terreng. Fokus på fartstilpasning.
1. Bra, tar litt mye høyde, men forenkler fint med sti, myrsig og inn under stupet.
2. ok, men søkk opp er bedre
3. Planen er sti til bekk. Synes det er langt bort dit, og skjønner litt før bekken at jeg kan spare høyde på å ta av litt før. Bra strekk, men litt raskere å løpe nordover i myra ut av posten.
4. Plukker småkoller og får stupet. Ser etter skrenten, men ser ikke noe skrent som skiller seg veldig ut. Plutselig er jeg på stien og blir stående litt før jeg skjønner jeg må nedover.
5. Har ikke klart å komme på forskudd, burde lest strekket bedre. Ser venstreveivalget, men da har jeg allerede bestemt meg for rett på. Oppover bakken kommer jeg i et fint tråkk, rent bortsett fra at det går feil vei. Får det til å stemme bra med stor kolle, myr, liten kolle og sti - tror jeg er rett til venstre for streken. Ser skrenter i mot som forventa, men stusser på at de er veldig høye. Drar ned til høyre og tror jeg treffer myrdraget som går nord-sør, men plutselig er jeg på en stor sti! Skjønner kjapt hvor jeg er og løper resten av strekkket greit. Taper nesten 2 min til en god gjennomføring venstre.
6. Skjønner ikke at stupet er stup. Burde uansett dratt mer direkte ned til søkket og tatt det mer med ro. Sikkert litt stress etter dårlig strekk til 5. post. Går nesten 3 min. Hardt for motivasjonen, men er jo testløp så må kjempe videre.
7. ok, får høydepunktet.
8. Greit veivalg, gjør posten enkel.
9. Burde sluppet på mer og sikta på stien. Planløst. Leser for mye kart i starten, før jeg uansett mister kontroll og grovleser mot stor kolle i forkant av posten. Tar ned det gule til stien. Skjønner lite av stien - det var lenger opp til posten fra stien enn det ser ut som på kartet.
10. Løper nesten opp opå den gule kolla, tror en liten stund jeg ett hakk lenger til venstre.
11. Vet jo hvor jeg klatrer opp, men klarer ikke lese meg inn. Ser etter myra og ser det som må ha vært myr, men den var ikke tydelig nok til at jeg trodde det stemte. Tviler på at alle høydepunktene burde vært med også.
12. ok, ekkelt med 2 søkk rett ved hverandre og posten trøkket ned.
13. Løper mot sti og prøver å holde farta oppe. Greit strekk
14. ok, men bedre slakt høyre i starten. Kanskje i overkant forsiktig inn i posten, men unngår i det minste bom.
15. Har plutselig kommet rett bak Mattias Karlsson som starta 2 min bak meg. Løper på ryggen hans første halvdel av strekket. Han bommer i posten så ser ikke han mer.
16. ok
17. Plukker koller underveis og skjønner hvor posten skal ligge så holder bra tempo helt inn.
18. Ok, nesten for lett? Burde løpt kjappere.
19. Holder bra fart. Hakket bedre litt til venstre opp til hogsten.

Ganske elendig totalt sett. Sløvt å ikke se på kompasset mot 5. post.
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen (20.04.2024) Lørdagskjappen (20.04.2024)