Halden O-meeting lang (14.04.2024)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ertemarka
Disiplin: lang
Distanse: 17.31 km
Tid: 105:03
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 169
1. Kurs, ser etter gul rygg.
2. Burde løpt på stien til venstre, men syntes inngangen der så ekkel ut så tenkte høyre var bedre. Ned i posten leser jeg på ryggen og ser etter høydepunkt. Ser det jeg tror er høydepunktet, men det må ha vært et hakk høyere opp, og drar da ned i lia for tidlig. God sikt til høyre, så antar jeg er til venstre. Irritert på meg selv opp bakken inn i posten, dette blir langt nok selv uten bom. Burde runda siste kollen, men det ville jo ikke gjort posten noe lettere. Det aller beste er nok å dra venstre og ta posten via de to store steinene fra nord. Eirik LB gjør selvfølgelig det.
3. Veldig sløvt midtveis. Burde ikke kryssa bekken, og skjønner ikke helt hvor jeg er etter jeg har gjort det. Tuller bort nesten et halvminutt. Bra fra vannet.
4. Hever blikket og bestemmer meg tidlig for hvor den må være. Det stemmer.
5. ok
6. Ligger på forskudd og tar bra veivalg. Kunne unngått kolla etter stien.
7. Planen er å slikke strek til gul myr og pense over på stien. Legger merke til at jeg er litt til høyre ved veien og overkompenserer for det. Leser meg inn ved den gule myra og skjønner jeg er "langt" ut venstre og får korrigert. Noe bedre å dra rett på i inngangen, men min variant er sikker.
8. Får søkket ved veien, ned kanten og til høyre. Blir plutselig hakket enklere av at jeg ser Anders FO som plutselig setter opp farta i bunn av bakken - ser veldig ut som han akkurat har sett en post.
9. Bra. Kurs fra huset som jeg trodde var en stein. Leser på gul kolle i inngangen.
10. Dårlig kurs. Ser en elg. Løper på kurs uten kartkontakt, leser meg inn der jeg vinkler til høyre.
11. Drikkepost på grusplassen ved veikrysset. Tar meg god tid der. 2 kopper + gel. Frister jo å kutte drikkeposten og dra rett på, men tenker det lønner seg å dra innom den i det lange løp. Mens jeg står der ombestemmer jeg meg på veivalget videre og drar rundt. Tenkte først å dunke rett på. Vurderte stien, men tenker da det er like greit rundt. De beste drar varianter rett på, men tror ikke det er håpløst å løpe der jeg gjør.
12. Venstre er bedre. Burde kommet meg kjappere ut til stien, i overkant grov kurs.
13. Plukker detaljer og har kontroll til inngangen, men blir nøling der.
14. Bra veivalg.
15. Sykt dritt i lia. Løypelegger Olav L står lavt i kurs bortover der. Jeg burde dratt via veien.
16. Kunne sikkert tatt denne via veien også. Henger meg på Helena og Anna og tenker det er stor sjanse for at vi skal til samme post.
17. Burde sett på denne før start.
Sisterunden går greit, ser på kompasset.

Føler det går sakte underveis, men jobber på. Tungt terreng. Hadde hørt rykter om at Olav skulle gi oss tekniske postplasseringer og det levde løypa greit opp til. PM meldte om 4 drikkeposter + arena, men unnlot å fortelle at man isåfall måtte legge veivalgene innom dem. Ville jo vært luksus med noe annet enn vann også.
Vis kommentarer (0)
 
Halden O-meeting lang (14.04.2024) Halden O-meeting lang (14.04.2024)