KM stafett (27.08.2023)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sollihøgda
Disiplin: stafett
Distanse: 5.84 km
Tid: 40:23
Gj.sn. HR: 151
Maksimum HR: 172
KM stafett 3. etappe. Går ut et halvminutt bak Håkon Bjørlo for Oppsal, og 10s før Anne Margrethe for NSKs dameherrelag. Vet det venter evig ydmykelse om jeg ikke går seirende ut av den duellen.
1. Løser den greit, tar ingen unødvendige sjanser og leser kart. AMHN er like bak, og jeg tror hun har samme gafling, men det hadde hun ikke.
2. Har sett såvidt på veivalget til 2. post og bestemt meg for venstre, men følger sløvt etter de som vasser nordover og havner mer rett på. Får kartkontakt ved den lille stien og bestemmer meg for å kjempe rett på. Greit nok derfra, men taper jo på dette og ligger ca halvminuttet bak Anne M og HRB i terrenget.
3. Ok til neste.
4. Ser plutselig AMHN foran meg på stien til 4. Løper bra ned lia og satser på å lese meg inn på ryggen før myra. Det gjør jeg også, men har ikke helt kontroll så tar et kartstopp i bunn. Da kommer Anne M. Jeg løper inn i skogen, men ser hverken åpent område eller høydepunkt. Havner på ryggen i bakkant. Snur og ser posten, som henger få meter unna grøfa. I mellomtiden har Anne Margrethe passert.
5. Bra videre. Ser ryggen hennes i hogsten og løper den inn. God kontroll fra toppen og ned.
6. Kanskje litt stressa veivalg, tanken var å løpe nord for vannet. Husker tipset fra Deisz og Alan: "Det lønner seg å svømme". Satser på svømme-veivalg. Viste seg at det ikke var dette strekket de sikta til. Jaja, taper ikke alt for mye, og tjener faktisk litt til Anne Margrethe.
7. Sikkert og bra.Har fått et halvminutts luke nå.
8. Sløvt. Tror et halvt sekund at slepet er søkket et hakk lengre sør, men skjønner det jo egentlig fort. Fortsetter likevel. Når jeg først er på stien der oppe så burde jeg løpt den et stykke til. Dritt i bunn langs myra. Nøler i inngangen, synes det er langt bort til posten. Da kommer plutselig Anne M igjen, og er like bak på posten.
9. Burde lest postbeskrivelsen, trodde jeg skulle opp på kolla helt til jeg ser posten på skrenten. Var jo egentlig perfekt strekk for å jobbe opp en liten luke.
10. AMHN er like bak, men nøler der vi kommer ned på stien, jeg krysser rett over kolla og får posten fint.
11. Kjører på opp bakken og ser meg ikke tilbake. Snur meg i toppen av bakken i spurten uten å se henne, deilig.

Holdt heldigvis unna. En bom mindre på Halvors 2. etappe så kunne/burde vi kjempet om bronsjen. Bra løpt av dameherrelaget!
Vis kommentarer (0)
 
KM stafett (27.08.2023) KM stafett (27.08.2023)