Stigtomta 2 etappe (15.04.2022)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gromossen
Land: Sverige
Disiplin: Stafett natt
Etappe: http://oba
Distanse: 9.8 km
Tid: 49:04
1. Går ut 40s bak tet, på halen av en liten gruppe. Løper alt jeg kan på stien for å ta dem igjen, og får kontakt med 2 i klynga som ikke kutter mellom traktorvei og slep. Plukker detaljer inn i posten og får den greit.
2. Blir litt mye sikk-sakk siden jeg ikke skjønner helt overgangene mellom hvitt og gult. Taper litt på å ikke dra rett igjennom hogsten med de grønne stripene - den må ha vært helt grei.
3. Sikkert og bra.
4. Planen var egentlig rett på, men da jeg plutselig er rett ved veien så gjør det jo ikke noe å ta det veivalget heller.
5. Dårlig retning fra gul hogst midtveis, men leser meg heldigvis inn på den gule kolla ved slepet og får posten greit.
6. Ser det er en gjeng som drar ut til høyre, jeg kontrollerer litt ekstra.
7. Bra. Løper alene på veivalget mitt. Kommer en svær gjeng gjennom skogen fra den andre gaflingen, som er like bak meg på posten.
8. Fremdeles først i klynga på passeringsposten, tar meg tid til en kopp sportsdrikk.
9. Virker som alle de andre i klynga med unntak av 2x Ravinen har den andre gaflinga. 2 xRavinen passerer meg i det første hvite partiet og jeg må skru opp farta. Han kjappeste av dem løper ifra ned mot myra, men kommer sammen med Emil G for Ravinen 2. Emil drøyer med å krysse myra og løper mer i den hvite skogen, tjener 15s på det, og jeg klarer aldri løpe meg opp til han igjen.
10. Burde nok tatt av traktorveien i den slake svingen. Jeg får litt ekstra høyde og lengde. Ved det gule feltet kommer det en god gjeng på tvers som skal til den andre gaflinga. Inngangen i posten er grei, får akkurat ikke kontakt med en liten klynge.
11. Blir mye opp og ned etter den stuprekka, burde dratt mer til venstre (eller høyre).
12. Ikke på forskudd ut av posten, passeres av Andreas Sølberg og noen andre. Nøling i feltet inn mot posten, men jeg tar den greit etter å ha fått kontrollen ved den store steinen.
13. En liten gjeng som siger i fra over hogsten, men vet det er en gjeng like bak med Andreas Sølberg (Navi) og et par andre.
14-mål: Andreas spurter akkurat forbi, men sender ut Teodor i rygg på stødig løper fra Navi og han får en god reise.

Totalt sett godt fornøyd, kun noen traseer som kunne vært bedre. Realitisk sett blir det ikke stort bedre enn dette. Kunne vært freshere i beina så jeg ikke ble løpt ifra, men egentlig godt fornøyd med hvordan kroppen svarte etter en tung periode etter Troll.
Vis kommentarer (0)
 
Stigtomta 2 etappe (15.04.2022) Stigtomta 2 etappe (15.04.2022)