NM stafett (12.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.72 km
Tid: 43:47

Går ut som 3. lag sammen med KOK drøye 1,5 min bak NTNUI og Halden.

Planen var i utgp å løpe mer direkte til 1. post (ved det grønne søkket), men har plutselig passert og finner ut at jeg like gjerne kan løpe rundt. Dag henger på. Skiller oss litt siste del, men stempler likt. Har allerede her en bang anelse om at vi har mye lik gafling siden jeg fikk inntrykk av at Lukas og Håvard var mye sammen på 2. etappe.

Orienterer fint å stødig videre med brukbar framdrift, men innfinner meg tidlig med at denne farta ikke er god nok til å knipe tid på de foran med mindre de gjør store feil. Ulik gafling til 6, men ser hverandre hele tiden. Samla og harmonisk videre og når vi har likt hele veien fram til 14. er jeg relativt sikker på at dette blir spurtoppgjør. Tydelig at Dag ønsker å ligge bak ved passering.

Ikke ideelt valg til 16. men synes det ser safe ut å ligge oppe på toppen. Ikke kreft i pedalen til å prøve på noe. Handler mer om å ha brukbar framdrift, men samtidig ikke brenne for mye. Litt usikkerhet inn i 17. og får noen meter uten at det er nok til å forvalte det til noe matnyttig.

Min plan inn mot avslutninga blir fulle mugger inn i 19. Relativt spisse albuer inn i posten for å stemple først. Kunne nok ha vært litt styggere når jeg velger bukk (tenker utelukkende på den som har mest hensiktsmessig plassering og ideel oppsett ift min stemplingsteknikk). Dag evner å vinkle bedre ut av posten i retning tråkket, mens jeg får
den klassiske buen som det er lett å få når farten er stor. Dag er foran og jeg tar en råsjans på en tightere linje utenfor tråkket. Her var det grønnere og jeg får et fall. Relativt sikker på at det er avgjort, noe det er. Sett i ettertid hadde det nok vært bedre å bare ligget i rygg når jeg først havnet bak.

Første gang uten medalje på NM stafett for Nydalen. Men morsom erfaring. Siden gaflingene ble som de ble uttartet løpet seg vel harmonisk. Slik er det noen ganger!
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett (12.09.2021) NM stafett (12.09.2021)