NM mellom (11.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.44 km
Tid: 40:21
Blir kasta ut i det teknisk. Behersket start og det setter på mange måter premissene for den videre løpinga. Føler aldri jeg kommer opp i fart i starten, men det ga meg tid til å prioritere orienteringa ordentlig. Taper rundt 30 sek til 3. på å gå over, kunne nok ha truffet bedre også. Treffer ditto bra på 7. strekket og er her tilnærma ajour med Audun. Sikter meg inn på feil kolle til 8.og går rundt 25 sek. Historien gjentar seg til 11. Unødvendig på såpass enkle og korte strekk.

Greit i partiet inn mot passering, men litt høyt til 15. og litt halvdårlige traseer inn i 16. (og kanskje litt for forsiktig). I tetkjenning på passering, men klar over at et godt resultat krever en god avslutning siden de fleste kanonene kommer bak.

Ganske forsiktig og nøyaktig til 19. og 20. Trygt valg til 21. og en bra avslutning bortsett at jeg sikkert kunne vært litt mer direkte til siste. Relativt komfortabel ledelse. Dog ingen stempling registrert på sistepost, så litt usikkerhet en periode. Siden sistepost også var passeringspost var det naturlig at det var et hull i backuplappen på riktig sted. Så muligens hadde jeg litt flaks i en situasjon som tilsynetalentende er uflaks.

Ingenting å gjøre med Audun i dag. Kudos.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom  (11.09.2021) NM mellom  (11.09.2021)