WC Mellom (14.08.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gränjåsen
Distanse: 14.65 km
Tid: 105:10
Hva skal man si om mitt løp og den generelle løpinga i feltet forøvrig?

Var det vanskelig? Ja, men på ingen måte unikt.

Var kartet tilfredsstillende? Ikke godt å si. Kunne nok ha benyttet seg av mer grønt her og der, men ofte var det bare sikten som var redusert.

For min egen del får jeg til en fin start. Kommer ikke helt i gang fysisk. Liten sleiv på 4. hvor jeg løper mot noe TV-utstyr som ikke er ved posten. Går 40 sek på 6. Skjønner i ettertid ikke helt hva som skjer til 8. Jeg ønsker å gli innom gulflekken i søkket jeg paserte på 5. strekket. Noe jeg evner. Deretter evner jeg ikke å slippe meg nedover. Bruker uhorvelig lang tid på å finne ut av det. Blir tatt igjen av Bejmer.

Han har bra trøkk i pedalen. Løper ulikt til 10. og jeg må virkelig ta et magedrag ned i posten for å komme meg opp igjen. Klarer heldigvis å lure meg ned i 11. posten ubemerket. Får litt blod på tann.

15. strekket gir meg i utgp litt vann i munn. Planen er bare å holde høyden. Synes det er langt bortover skrålia og slipper meg ned mot et søkk. Ingen post, men tror
det er hjelpekurvesøkket. Burde ha innsett at jeg var for langt ned på et langt tidligere tidspunkt og redusert tidstapet til 45 sek. Liten sleiv inn i neste også.

Mange, meg selv inkludert, vil påstå at vi var nære noe stort, men når det er tilfelle vil jeg heller snu litt på det og siat vi var ganske langt unna alle sammen ;)
Vis kommentarer (0)
 
WC Mellom  (14.08.2021) WC Mellom  (14.08.2021)