WOC test mellom #2 (29.05.2021)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.21 km
Tid: 35:12
Herlig å bli kasta ut litt lurvette og teknisk skråli. Litt hjerte-i-halsen-følelse og litt passiv, men dumper ned i posten.

Reparer fint til 5. post og har tetkjenning på 6. Føles ut som hammer'n kommer allerede til 7. Litt halvsvakt inn i posten.Ditto i utgangen. Forsiktig på de neste, men treffer greit. Liten sving inn i 11. og dårlig utgang. Taper i overkant av 1 min i perioden fra 6-12 til de beste.

Kommer litt på bedre tanker på langstrekket. Føles litt som å springe i alpinanlegget i Hummelfjell. Litt nøling inn i posten, da steinen var veldig utydelig. Offensiv og fin videre. Graver tungt oppover att igjen, men får lukta av Eidsmo dy. Kanskje ikke helt ideelt å løpe av stien til 21. men her var det en lokal skogsarbeider som hadde felt masse trær. Greit de site postene, bortsett fra noen sekunder inn i siste.

Umiddelbart fornøyd med løpet, men ergelig med den dårlige perioden. Lite erfaring med den tsjekkiske skrålia, men tror egentlig den passer meg bra. Vanskelig å si hvor mye raskere jeg måtte ha løpt for å få en VM-plass, men uansett et løp som gjorde att turen ikke var helt bortkasta.
Vis kommentarer (0)
 
WOC test mellom #2 (29.05.2021) WOC test mellom #2 (29.05.2021)