Godbekksprint (26.05.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: NSK/Anders
Distanse: 3.59 km
Tid: 22:11
Fellesstart med en solid gjeng H35-45. Følte meg skikkelig tung i starten, og synes egentlig at hardøkt tirsdag kommer litt for tidlig etter beinstyrken som jeg normalt kjører på søndag.

Slurvete retning til 2., og prøvde ikke å få med meg noe av kurvene. Var litt på hæla i feltet her. Kom seg etter hvert, og var i tet ved 6. post. Nydelig utforbakke til 7., og kom på offensiven i hodet der. Myra til 8. er også sånt som jeg kan like. Etter kryssing av stien til 9. prøvde jeg å gutse gjennom grønt og tjafs. Slike partier er morsomme.

Hadde noen meter luke etter kneika opp til 11. post. Til 12. var planen retning. Gjorde et veldig halvhjerta forsøk på å få med meg noen kurver på toppen. Løp jo skjevt, og stoppet alt for tidlig. Fortsatte nølende. Ble tatt igjen kjapt. Mer nøling. Var nok nr 5-6 på posten.

På 13. var jeg nr 2 etter Kristoffer. Audun var også meget offensiv gjennom diamanten. Til siste lå Jørn bak meg og Audun noen meter lenger til venstre, og jeg så at Audun stoppet opp. Samtidig så jeg skjermen. Økte farten, og prøvde å stå på ut fra siste post også. Fikk en digg liten luke der.

Lenge siden jeg har gravd så dypt. Ble liggende på bakken en god stund etter målgang. Sluttet med pulsklokke for et par år siden, men pustet verre og det gav seg ikke med det første. Kanonbra trening, og sabla gøy...

Skjul kommentarer (1)
Arne S.: Saft og suse! :-)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Godbekksprint (26.05.2020) Godbekksprint (26.05.2020)