Stafettøkt Låkeberget (21.05.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: NSK/Anders
Distanse: 6.87 km
Tid: 48:04
Gaflet fellesstart med jentene. Var veldig klar over at gutta startet bak oss, og pressa hardt. Mens jeg løp var jeg usikker på om det var bra å løpe rett på til både 5. og 8. for de kneikene var solide, men tror kanskje det var greit. Var ikke usikker på selve veivalget - bestemte meg kjapt for rett på begge gangene.
Skjul kommentarer (4)
tophat jr : Moro å studere veivalgene dine om dagen, for noen km-tider. Her er det nesten mest imponerende å se de små svingene du gjør noen få steder; litegrann høyt mot andre, men en kan "se" at du tar igjen de få tapte sekundene bort og ned mot posten; litt for langt til høyre opp mot fjerde, men får en fin inngang opp søkket på slutten, litt for langt til venstre ned mot femte, men løper lynraskt stien på tvers bort til veien; leser deg kjapt inn ovenfor åttendeposten og begrenser også dette lille tidstapet til noen få sekunder. Fra åttende og inn tipper jeg ingen av gutta slår deg med mer enn 10-20 s/km, der ser du helt rå ut!
Hausken : Takk for hyggelig kommentar - skulle tro du skygget meg uti der, for svingene er veldig godt beskrevet. Har fått en del hardøkter teknikk med god skjerping nå, og synes det er gøy å få til ganske offensiv gjennomføring. Var skikkelig sigen resten av dagen, og den sykkelturen jeg hadde pratet med Tarjei om fikk jeg forhandlet ned til et slag stigespill...
tophat jr : Etter å ha sett på "de Rerun, angrer jeg litt på at jeg la inn en sikkerhetsmargin. Egentlig hadde jeg lyst til å si " Fra åttende og inn tipper jeg du løper jevnt med de beste guttene", men visste jo ikke hvor mange av f.eks. AN, ELB, EJ og JAO som var med, de kunne jo ha hatt litt fordel av hverandre. Nå løp vel EJ alene foran og ble jo knust på de to siste strekkene av deg! Juniorstjerne KKL (som løp med IJ?) skryter av at han kun er ca 1:10 bak Elias J., rart at han ikke samtidig nevner at han slår deg med hele 15 sekunder ;)
Hausken : Takk igjen - tar med meg all selvtillit jeg kan få til kveldens fight med H45 ????
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Stafettøkt Låkeberget (21.05.2020) Stafettøkt Låkeberget (21.05.2020)