NM Ultralang (15.08.2020)
Kategori: Konkuranse
Distanse: 27.07 km
Tid: 174:59
11. plass +24:56 bak Jon

Er rimelig fornøyd med orienteringen min i starten og pusher greit på. Usikker angående veivalg til 9, men det føltes bra ut underveis.

Opp til 10 sliter jeg litt og blir veldig tørst. Drikker en god del og kommer meg greit videre, men begynner å få krampe halvveis til 11. Tar inn Vegard J.W., men klarer ikke å løpe fra han i det hele tatt. Orienterer bra til for eksempel post 13 og videre, men sliter veldig med kramper i lårene.

Inn til post 17 blir det 3 min bom. Irriterende. Er fysisk helt ødelagt på veit il 18 og løper et tullete veivalg som koster meg i hvert fall 1 min til.

Litt skuffa over den dårlige avslutningen og irriterende at jeg begynte å slite så mye med kramper fra post 10 i dag. Vet ikke helt hva som er grunnen til krampene (bortsett fra at det var veldig langt, varmt og jævlig).

Ellers må jeg si at jeg koste meg veldig fram til post 10. Flott arrangement! :-)
Skjul kommentarer (3)
Arne S: Kramper slik du beskriver skyldes ofte dårlig væskebalanse, du må drikke mer Bojan!
Ellers mye bra her, sikkert en flott opplevelse!
Bojan: Hvorfor tror du det?
Studiene som jeg finner viser ikke noe sammenheng mellom væskebalanse og kramper.
Eksempel: https://bjsm.bmj.com/content/38/4/488.abstract
Arne S.: Egenerfaring! Men googla også nå «kramper og væskebalanse», og finner stoff om det både fra Olympiatoppen og andre steder. Din kilde / artikkel er ukjent og nytt for meg, så jeg skal ikke være så påståelig, men .... ????
Skriv ny kommentar
Lagre
 
NM Ultralang (15.08.2020) NM Ultralang (15.08.2020)