Urseller OL (05.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Geissrüggen
Arrangør: ol norska
Land: Sveits
Distanse: 9.87 km
Tid: 80:16
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 168
Er allerede litt sliten etter uka og klarer ikke å slite

Unøyaktig med retning ut av andre posten. Og fastner litt i denn grønne jordvållen litt før posten.
Til 6 klattrer jeg for liten etter jeg forlater stien. Kommer på den øvre sleipen men skjønner ikke akkurat hvor. Tror jeg løper ned sleipen mot posten men løper i steden for på en annen gul teignet sleip. Krysser stien uten å skjekke den på kartet. Løper inn i bekken og venter å se posten. Men ikke noe... Skjekker distansen med veien og er sikker at det stemmer. Till slutt prøver jeg om posten står høyre og står plutselig på stien igjen og førstår at jeg krysset den uten å skjønne.
Veigvalget til 7 er bra. 8, 9 og 10 er bra. Nøler lenge over veigvalget og blir aldri sikker. Feiga litt utt etter enga og velger å løpe rundt. Er sliten og gjennomfører ikke bra og står to ganger stille.
12 er bra. Løper litt for høyt til 13 og veit det men håper på det beste med høyreblikk. Skimter stien bakk det grønne og skjønner at jeg har løpt forbi. Løper litt ned og får tak i posten.
14 og 15 er ok. Dårlig plan nedover til 16. Ser aldrig sleipen og står allerede på stien. Frem til 22 er det greit men er nå fryktelig sliten.
Har ikke noe plan nedover til 23 og prøver å redde inn underveis uten å klare det helt. Løper uten å ha virkelig kontroll ned i skråli og leser meg inn på det finkuperte terrenget etter hvert.
Ganske glad å se målstreken, de siste bakkene ble lange og seige...

Mange gode strekk idag. Men ikke helt på hele veien.
Vis kommentarer (0)
 
Urseller OL (05.09.2021) Urseller OL (05.09.2021)