Tiomila 3 etappe (27.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Glimåkra
Land: Sverige
Disiplin: Stafett
Etappe: 3
Distanse: 7.4 km
Tid: 44:54
Gj.sn. HR: 143
Maksimum HR: 174
Tiomila er alltid kult. Gøy å ha kommet med på 1. laget til NSK. Har opplevd litt av hvert teknisk fra øktene på precamp - og forsåvidt også på samlinga tidligere i vinter. Planen er derfor sikker orientering.
Løper greit på mot 1. post, har god fart. Fra traktorveien blir jeg dratt med i en klynge som løer innover noe som virker som et stort søkk. Retninga stemmer dårlig, så drar opp til høyre. Tar en stund før jeg skjønner hva jeg har gjort, og det går nesten 2 min. Utrolig svakt å ikke holde hodet kaldt på stien. De andre skulle nok til min 2. post. Deretter grei periode med sikker orientering til 4. post. Snirkler meg rett på til 5. post, og får dagens beste strekk. Safe rundt venstre hadde nok ikke vært feil det heller. Til 6 følger jeg steingjerdet litt kort, har kommet i en klynge og blir litt for defensiv. 7ende er greit, men det sikre veivalget er jo rundt. I starten til 8 løper jeg på ryggen til TP. Drar etterhvert eget med litt mer sti og tjener på det. Kommer da omtrent først i klynga på toppen. Burde plantet to bein i bakken og tatt en nøyaktig kurs - det gjør jeg ikke, den gule ryggen ser jo så tydelig ut. Dermed går det nesten 3 min. På vei mot 11 ser jeg noen rygger foran og løper mot dem, men tør ikke slippe kartet helt. Klarer heldigvis å få nogenlunde kontakt før jeg overleverer kartet til Lukas som skal ut på långa. Vi blir dermed siste laget som klarer å komme i det som blir klynge 2 på långa, takket være en sterk start av Lukas.

Stoppet mange ganger underveis for å ta nøyaktige kurser, burde stoppet 2 ganger til.

Kan ikke være fornøyd med det her. 2 håpløse bom. For at utfallet for laget skulle endret seg så måtte imidlertid ha løpt bortimot perfekt - da kunne vi kommet med kung kratov som gikk ut 4,5 min før Lukas.
Vis kommentarer (0)
 
Tiomila 3 etappe (27.04.2019) Tiomila 3 etappe (27.04.2019)