Smaaleneneløpet (14.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stiklatjern
Arrangør: Indre Østfold
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 15.8 km
Tid: 104:30
Etter en delvis selvforskyld arrangørtabbe har jeg gleden av å starte først i H21E. Gira på å kjøre på, og forventer tungt skogsterreng som kan passe meg bra. Brøt løpet på lørdag etter hooribel start og dårlig retning, skal prøve å fikse på det her.
1. Taper en del på ikke å runde
2-3. bra
4. Har kontroll ved den store steinen, etter det har jeg ikke spesielt god kontroll på ting. Dårlig retning, og tilnærmet ikke-eksisterende plan inn i posten. Da blir jeg straffet med bom.
5. Artig utgangsretning. Etter det ganske bra en stund. Slipper kartet for å lese på neste strekk, og sliter med å lese meg inn. Tror jeg er lenger ned på ryggen, men får ikke ting til å stemme. Går nesten 1 min.
6. bra
7. Ikke på forskudd. Får i det minste en fin inngang.
8. Blir tatt igjen av Eirik K på 7. post, han drar venstre - jeg er ikke i modus til å henge (enda). Møtes igjen på posten.
9. Bra. Kommer forbi Eirik som får en liten sving
10. ok
11. Skjønner ikke helt hva som er lov, husker det står at jorde er forbudt i PM. Nøler litt og Eirik passerer.
12-13: greit, ligger bak Eirik, men har god kontroll
14-15. bra, kommer forbi Eirik i bakkene mot 14, men han passerer igjen da jeg løper på stup til 15.
16. Eirik spør hva jeg har tenkt til 16, svarer venstre og får bekreftende svar. Legger meg litt for passivt i rygg, jeg ville lagt meg over den første ryggen, og i det hvite etter det. Blir også med på en håpløs sving ved vannet. Kartet er kutta så vi ikke ser stien rundt, litt dritt. Nok en gang sprek i motbakkene, men Eirik passerer nok en gang nedover. Like bak på posten.
17-18. Eirik holder god fart, jeg henger greit med på kartet uten å ha noe ønske om egne påfunn.
19. Har sett på høyre og bestemmer meg for å dra der til tross for at Eirik kjører venstre. Greit nok, men er ikke helt med i bunnen av bakken så får litt ekstra stigning. Tråkker over lett rett før posten, og har ikke sjans til å spurte inn i ryggen til Eirik som jeg ser foran.
20-mål: ok. Kjenner overtråkken ikke er noe alvorlige greier, men behagelig er det jo ikke. Glad det er kort til mål.
Totalt sett greit. Formen kjennes bra ut, seig og god. Kan fremdeles bruke kompasset mer aktivt, og burde klare å ligge litt mer på forskudd ref 7. post.
Vis kommentarer (0)
 
Smaaleneneløpet (14.04.2019) Smaaleneneløpet (14.04.2019)