O-langtur (16.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Ullevålseter
Distanse: 13.36 km
Tid: 83:40
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 179
Løp ut sammen med Beat, Torkil, Kristoffer, Gunnar og Sondre. Løp ut i "fint tempo" og økte litt gradvis etter hvert.

Samla gjeng frem til Store Åklungen, før endel av de andre gjør en feil og Beat og jeg får en liten luke. Har egentlig ikke noen tanker om å splitte gruppa tidlig, men tenker at hvis man gjør en o-teknisk feil, så skal det koste litt å komme opp igjen. Holder derfor et jevnt tempo opp til 5. og 6. før Torkil og Kristoffer kommer opp igjen.

Samla til grusveien der de 3 andre tar opp stikk-stien til grusen opp mot Skjennungen. De kommer ut 15-20 sek bak meg i svingen på skiløypa noen hundre meter før kraftlinja. Holder igjen greit tempo opp bakken og inn mot posten for la de andre smake litt på et "dårlig" veivalg. Kristoffer melder på 8.post at han snart må slippe. Torkil tar eget veivalg til 9.post, og er ganske sikker på at vi må være foran han i posten, men øker tempoet litt for å enten ta han igjen eller holde luken. Litt usikker inn i 11.post.

Flyter fint på ned veien til 12.post og beina har løsnet litt. Jevnt sig opp bakken og hører at Beat puster tungt bak. Bra veivalg til 13.post tror jeg. Får en luke til Beat midtveis, så orienterer sikkert videre for å holde luka. Alene derfra og inn.

Fornøyd med orienteringen hele veien i dag. Ingen feil, bortsett fra noen veivalg som kanskje er litt for mye "sosial langtur"-veivalg og ikke konkurranseveivalg ;)

Noen veivalg, meg vs Kornelius:

Vis kommentarer (0)
 
O-langtur (16.05.2020) O-langtur (16.05.2020)