Långa Corona Natten (02.05.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: Beat
Disiplin: Natt
Distanse: 20.14 km
Tid: 127:48
Gj.sn. HR: 164
Maksimum HR: 184
Løp ut med Petter og Ladia i et fint rask-langtur-tempo. God kontroll på orienteringen i starten og jeg har stort sett komandoen. Stempler nok på et høydepunkt for tidlig på 5.post. Ser lyktene fra gruppe 2 (Isak, Eirik og Andreas) bak oss i 6.post. Fortsetter videre og venter egentlig bare på å bli tatt igjen.

Får et overraskende, men veldig hyggelig, møte med Tønna-beveren (som må regnes som en av de større i Nordmarka) før 8.post. Blir tatt igjen ut av 8.post av gruppe 2, og jeg legger meg pent litt bak i rekka. Petter snur seg og sier: "Det er nå det begynner", med en god blanding av frykt og redsel i blikket.

Gruppebom i 9.post idet gruppe 3 (Anders N, Jon og Bojan) kommer opp. Anders får en liten luke, og helvete er løs. Er sist i rekka og de få jeg ser foran løper satans fort for å tetta luka opp til personen foran. Jeg har mer enn nok med å holde følge og tenker at nå ryker strikken når som helst. Passerer en litt sliten Andreas opp bakken før 10.post og vurderer å la toget gå for å bli med han videre. En klassisk "å være eller ikke være"-situasjon, så gir det en sjanse. Løper egentlig alt jeg har fra 10.post mot 11.post og har rundt 60-70 meter opp til halen av feltet. Ser ingen lykter når jeg tar av stien mot 11.post, men måker på det jeg har på grov retning i håp om å se noen lys. Ser de heldigvis ut av 11.post, og får igjen kontakt med gruppa.

Fortsetter helt på halen og helt på limit frem til bålpost og kartbytte på 17.post. Stor feilstempling på 13.post, og vi tar igjen Isak, Jon og Anders igjen. Rekker ikke engang å åpne gel'en før Bojan er på vei ut sørover, og resten av gruppa beiner ut på grusveien nord-øst. Slipper gruppa opp bakkene i starten og har mer enn nok med å holde meg løpende. Kartutsnittet vi har er såpass lite at venstre-veivalget via Ullevålseter er langt utenfor kartet, så tenker at Beat har vurdert det som altfor langt rundt til å de kan lønne seg. Blir en halvdårlig S-variant. Møter Bojan på lysløypen der 5-milsløypen tar ned, og vi utveksler et lett "Hei!". Ikke ofte man møter noen på samme strekk 180 grader forskjellig på en vei. Sliten gutt med lite hjernekapasitet på slutten, men kommer meg i mål et godt stykke bak resten.
Vis kommentarer (1)
 
Långa Corona Natten (02.05.2020) Långa Corona Natten (02.05.2020)