Harry Lagert finale (25.10.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 20.54 km
Tid: 140:10
Gj.sn. HR: 169
Maksimum HR: 196
S-1: Løper ut som nr 7, ca 3.5 min bak teten og 1 min bak en gruppe med blant annet Beat, Esten og Gaute. Har planer om å komme meg opp til dem ganske tidlig, så åpner ganske hardt opp mot 1.post og ser lyktene deres oppover lia. Er ca 30 sek bak i posten.

1-2: Vurderer det som for langt ned å dra ned på veien, så velger samme veivalg som gruppen foran. Tar de igjen ganske kjapt. Løper litt lenger ned enn dem, og glir litt ifra. På hogstfeltet har jeg fått en liten luke. Føler kroppen er bra, så tenker at det bare er å fortsette i samme tempo. Får posten fint og ser ingen lykter bak meg.

2-3: Igjen synes jeg det ser for langt ut å dra ut på veien (strekktidene bekrefter dette også). Runder kollen fint og kommer ned i myra som er veldig våt. Er lite gira på å bli gjennomvåt, så drar ganske langt oppover for å unngå mest mulig vann. Snur meg på myra før posten og ser 4 lykter i lia høyt oppe bak meg.

3-4: Helt uaktuelt å dra over alpene, så blir grusen rundt. Stiene fra Tømte synes jeg er små og medfører endel høyere risiko enn å løpe på grusen rundt. Uansett fint å spare litt krefter fysisk og mentalt på å løpe grus slakt nedover. Har i utgangspunktet tenkt til å dra ned etter Liggeren og krysse Øyungen i nord, men ser at man sparer mye høyde og får løpe på større stier/veier ved å dra rundt. Inn i posten ser jeg 2 lys langt foran da jeg kom ut på hogstfeltet. Hogstfeltet var forferdelig og gikk vel hele veien opp til posten. Kartet er nok ikke helt 100 % i området der, så er litt usikker inn i posten. Ser at det kommer 2 lys bak også.

4-5: Løper nedover mot veien uten å egentlig få tak på noe særlig. Etter grusen kommer Ivar og Anders, og jeg er egentlig mer opptatt av å havne med dem enn å orientere selv. Vi bommer litt inn i posten og jeg faller og slår både rumpa og brystet. Har ganske vondt en periode etter det og må jobbe litt for å klare å løpe.

5-8: I rygg på Ivar og Anders.

8-12: Anders siger sakte men sikker i fra meg og Ivar. Dårlig gjennomføring til 11. og ut av grønfeltet faller jeg og lander på ryggen med krampe i venstre legg. Heldigvis kommer Ivar rett bak og hjelper meg må å få tøyd leggen litt. Kommer meg på beina og må stå å tøye i 15 sek før jeg kan halte meg litt videre.

12-M: Sammen med Ivar herfra og inn, med stort sett meg bak. Ymse orientering og labert tempo, men turte ikke løpe noe særlig fortere pga leggen. Vi velger forskjellig til 17.post, og jeg stempler ca 20-30 sek foran. Jeg er veldig usikker ned mot 18 og Ivar orienterer bedre og får en liten luke som jeg aldri klarer å tette.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert finale (25.10.2019) Harry Lagert finale (25.10.2019)