Tiomila 3.etappe (27.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Etappe: 3
Distanse: 7.52 km
Tid: 46:10
Går ut med en plan om å minimere all risiko og ha kartkontakt hele veien.

S-1: Har post B. Er helt alene og prøve å løpe mest mulig på sti.
1-2: Dårlig retning fra stien og får en liten bom. Møter Fossum, Freidig, BSK og TP2 i posten.
2-3: Ligger bare i rekken med god kontroll.
3-4: Fortsatt i rekken. Tror noen av de andre stempler på B, vet ikke.
4-5: Veldig usikker på veivalg. Synes venstre ser bra ut. Hører kjapt med Eirik R i BSK og han har tenkt til det samme. Ligger bak BSK og TP2 på stiene og vi plukker noen løpere. Har lyst til å kutte den spisse svingen på veien, men velger å løpe rundt fordi de andre gjør det. Er nøye med kompasset når vi tar av veien. De andre blir usikre på toppen, mens jeg fortsetter i samme retning og finner posten.
5-6: Veldig grønt og uoversiktlig inn mot posten, så må roe litt ned.
6-7: Velger sikkert rundt på vei.
7-8: Er redd for å sette meg fast rett på, så drar rundt på sti. Eirik gjør det samme. Eirik snur seg opp bakken og ser at jeg er bak. Vi utveksler koder og har samme poster inn til mål. Fint. Vanskelig over toppen og inn i posten, men får kontroll på de store steinen og søkket inn mot posten. Har post M
8-9: Post M. Grisevanskelig post og elendig løpbarhet rett på. Løper slakt nedover til jeg ser vannet og vet at jeg er på ca riktig høyde. Følger lia bortover men det føles ekstremt langt.
10-11: Sikter mot stien, følger den til stikrysset, og tar en god kurs inn mot posten
11-12: Prøver å være flink med kompasset, men sikter litt høyre for å treffe steingjerdet hvis jeg bommer. Treffer et slep med god løpbarhet inn mot posten. 12-13: Møter Ärla1 i 12. posten og regner med de har en god løper på långa, så tenker at dette blir en fin gruppe for Terence.

Fornøyd med etappen selv om jeg har en liten bom og litt usikkerhet noen steder. Klarer å velge enkle veivalg og unngår risiko så godt det lar seg gjøre.
Vis kommentarer (0)
 
Tiomila 3.etappe (27.04.2019) Tiomila 3.etappe (27.04.2019)