Mandagsrenn #2 (27.11.2017)
Kategori: Trening
Kart/område: Sognsvann Nord
Arrangør: AndersN
Disiplin: Nattrenn
Distanse: 9.04 km
Tid: 68:26
S-1: Ligger langt bak i klynga helt til myra. Vil løpe over toppen for å ha kontroll, så når de andre velger noe annet (den grønne søkket?), så løper jeg alene over toppen. Er først inn i ringen, men sliter med å få kollene og høydepunktet til å stemme helt på kartet, så venter inn de andre.
1-2: Er førstemann som drar nord for vannet. Finner steinen tidlig og har fått en liten luke på de andre.
2-3: Vil ha myra inn i posten, men finner ikke noe høydepunkt jeg er 100% fornøyd med, så blir stående og se meg litt rundt til resten er der.
3-4: Ligger midt i klynga oppover stien. Har god kontroll med vannet til høyre og søkket til venstre. Synes de andre er altfor ivrige med å ta av stien når vi kommer opp på flata, så løper 10m lenger, ser steinen og er først.
4-5: Rett-på strekk. Ligger foran og får vannet, søkket, vannet og myra før posten. Igjen sliter jeg meg å være 100% fornøyd med høydepunktet, så lar noen andre løpe først ut av posten for å få bekreftet at vi er riktig.
5-6: Ligger bra Anders helt til 30-40m før posten da han løper litt for høyt. Er først og får gleden av å se et rådyr på posten.
6-7: Drar først ut av posten. Ser at de fleste legger seg lenger ned, men vil ha kollen og skrentene.
7-8: Får begge myrene fint. Kommer endel inn fra siden inn i posten.
8-9: Sikrer via myra.
9-10: Begynner å få vondt i magen, så legger meg litt bak i klynga. Har god kontroll inn mot posten og tenker det er gaflet når alle foran stempler på steinen i søkket.
10-11: Ligger bare bak og ser sporadisk på kartet.
11-12: Havner litt alene nedover lia, men ser noen lykter langt foran. Finner en liten sti og får nesten løpt de inn. Litt dårlig retning etter veien.
12-13: Løper litt mer optimalt enn teten, så tar de igjen. Toget går rett gjennom min post, og blir litt overrasket når de fleste andre fortsetter.
13-14: Løper først og har nok kontroll til å finne steinen greit.
14-15: Er bak Mads og Eirik ned bakken. Løper litt annen trasee enn dem, og de blir usikre inn i posten så stempler først.
15-16: Tenker at sistepost ikke er gaflet, men synes Eirik og Anders gjør noe rart på kollen før posten. Finner høydepunktet mitt greit, men er 15sek bak inn.

Godt fornøyd teknisk i dag, småtungt fysisk. Fornøyd med å kunne ligge mye blant teten og styre i starten og unngå stygge feil som jeg pleier.
Vis kommentarer (0)
 
Mandagsrenn #2 (27.11.2017)