Midtsommerløpet - for oss som ikke synes terrenget i Finland virket spesielt fint... :-) (16.06.2013)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vassbotten, Storås, Stokke, Vestfold
Distanse: 7.91 km
Tid: 65:31
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 179
Til tross for at (ok, innrømmer det), det hadde vært endel gøyere å være i Finland, så var det moro med løp i gamle Vestfold også! Et realt jobbeløp i ulike terrengtyper, fra TUNGT og tråklete i starten, med mye kvist, høy lyng og ujevn bunn, til mer løpbart etterhvert og en tur innom skikkelig finterreng (!) ved myrene og vannet på slutten. Historisk for min del - har ingen postbommer på 20 poser! Litt nøling, men klarte endelig å stoppe opp i ringen og lese helt inn til skjermen. Det var gøy!

Start - 1 - Forenkler ved å løpe rundt og sikre.
1-2 Runder det hvite området innimellom hogsten, stupet og rett i.
2-3 Ser ingen alternativer enn rett på, blir masse tråkling og det er mer ulendt enn kartet skulle tilsi. Kontroll på slitten med grøntområdet til høyre, grovleser kurver underveis og løper på kurs.
3-4 GRei inngang via myra, fant fin trase underveis.
4-5 Kontroll med traktorslep og skrentene
5-6 Vurderer HELT rundt, men kommer ikke nære nok posten og føler det blir for langt. Etter forholdene ok passerbart gjennom det grønne tidlig, greit å komme gjennom passasjen. Roter litt til før jeg kommer inn på stien. Nøler litt inn i posten etter stien, men full kontroll.
6-7 Følger øst for grøntområdet og sikrer inn i posten.
7-8 Enkel post via stien og opp ved myra.
8-9 Endelig mulig å løpe på litt! Finner fin trase hele veien, taper litt på ikke å kutte rett over bekken i søjjet og opp til nord-syd-stien. FIn kontroll rundt kollen og over myra inn i posten.
9-10 Finner fin trase med god inngang via hogsten
10-11 Knoter mye gjennom busk på strekket. Kunne nok løpt litt grovere rett på kurs, leser litt for mye underveis. Inngang via stein+høydepunkt.
11-12 Kontroll gjennom søkket og opp via ur
12-13 Litt nøling over kollen inn i posten
13-14 Får nesten en liten parallellfeil, men ser bekkedraget og tar meg inn
14-15 Føler jeg bruker for lang tid gjennom bushen, kunne kanskje dratt mer rett øst for å komme tidligere på stien. Tung inngang til postem
15-16 DIGG STREKK! Drar på tempoet, leser hogsten til venstre drøyt halvveis, får myra til venstre og tar posten fra øst. "Klart" beste strekktid her!
16-17 Enkelt ved å runde høyden og bekkesystemet inn
17-18 Knoter over hogsten, inn via sti, lysningen og bekkesystemet. Burde rundet til høyre inn til posten istedenfor å dra rett gjennom bushen.
18-19 Lite power igjen. Kunne nok ha tatt noen sekunder på å holde høyre hele veien via den lille stien, men orker ikke og kjører skiløypa. Blir tatt igjen av en litt for sprek 15-16-løper opp bakken til posten, ikkje bra...
19-20 Go with the flow
Vis kommentarer (0)
 
Midtsommerløpet - for oss som ikke synes terrenget i Finland virket spesielt fint... :-)  (16.06.2013)