Sprintcup 2 (23.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bersvenåsen
Arrangør: Røros IL
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 4.08 km
Tid: 17:32
Sprintcup løp 2. Fokuset i dag var å ligge på forskudd hele tida.
Fikk ingen god start til første da jeg ble jævlig forvirra av et gjerde som forlenga huset med 50-60 meter. Dette var ikke på kartet engang. På kartet står det at det bare er et åpent område eller en passerbar mur, men dette gjerde var to meter høyt. Derfor blir vel veivalget til første feil. Andre og tredje er gode strek og bestemmer meg raskt for rett på til fjerde post. Merker at det er ingen ting å trøkke meg i beina. Tar valget til femte ganske raskt og tar riktig, men sumler litt for tidlig og taper 5 sekunder. Sjette er et godt strekk, men fortsatt ikke noe trøkk i beina. Til sjuende løper jeg forbi veien og taper 10 sek. Åttende har jeg ikke lest godt nok på og tror derfor at posten ligger på andre sida av elva enn den egentlig gjør. Merker dette nesten i det jeg skal løpe opp på brua. Her ryker det fort 25 sekunder. Rekker ikke ta et valg til niende før jeg stempler på åttende så jeg ombestemmer meg i det jeg skal til å løpe opp på brua igjen. Til tiern er jeg så forbanna at jeg bare løper over haugen. Vant nok på det. Tar det riktige valget til 11. og derfra og inn tar jeg bare det jeg ser først.
Et helt horribelt sprintløp. Ikke nok med at det ikke var særlig med futt i beina, men gjorde flere feil og var veldig ubesluttsom i valgene. Flaks at det ikke bare var jeg som gjorde feil i dag! Det holdt til seier i klassen med 19 sekunder.
Til neste gang er jeg nødt til å ligge enda mere på forskudd og å lese hele strekket før jeg tar et valg. Har sikkert tapt 45-50 sekunder teknisk i dag + at det ikke stemte fysisk heller. Selv om jeg gjør noe bra, blir det alt for dårlig.
Vis kommentarer (0)
 
Sprintcup 2 (23.04.2014)