Jukola 2. etappe (18.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 16.4 km
Tid: 111:46
Fikk løpe 2. etappe da Henrik måtte stå over. Tenkte 14 km kom til å bli langt, artig og noe tøft, men at det skulle bli så vondt hadde jeg ikke ventet.

1: Går ut ganske langt framme i feltet sammen med Alan. Siger sakte bakover i feltet på stien, men får ryggen til Mora som holder et noe mer behagelig tempo. Møter Alan på vei inn i posten, og vi går på en kollektiv bom med sikkert 20 andre lag på 1. posten. +30 sek.

2: Litt usikker underveis på strekket, men får kontroll på myra og ryggen inn i posten.

3: Liten bom på under halvminuttet. Ingen krise.

4: TV-post.

5: Mange lag følger tråkkene langs vannet, så venter gafling og bryter med gruppa.

6: Plukke kollen og steinen. Grei post derfra.

7: Er selvstendig og drar alene inn i søkket. Godt fornøyd når jeg stempler og andre lag kommer nedenfra for å ta posten.

8: I rygg på Linné.

9: Drikke vann.

10: Liten bom inn i posten.

11: Får med meg en fin gruppe rundt på vei.

12: Glemmer kompasset og går rett i løypeleggers felle. Følger 1. etappens tråkk og kommer til deres post. Går deretter til feil gaflingspost før jeg finner min egen. +1:30

13: Sikker inngang via kollen. Bra.

14: Kanskje ikke det beste veivalget, men litt deilig å løpe litt hardt underlag igjen.

15: Tar kanskje litt unødvendig høyde i starten av strekket.

16: Nok en bom. Bruker tid på å lese meg inn. Blir tatt igjen av Audun. +1 min

17: Fin statue.

18: Bushe.

19: Tenker å utnytte traktorslepet ut av posten. Det viser seg derimot at det er en telefonlinje gjennom skauen som ikke var spesielt løpbar. Irriterer meg over det da jeg taper ryggen til Audun. Kjenner meg ganske sliten også. Vil ikke bomme på 19, så tar det veldig forsiktig inn i posten. Gjør allikevel enn parallellfeil på 80 sek i tillegg til halvminuttet jeg taper ut av 18.

20: Rett i post.

21: Venter et strekk tilbake til arena og målgang, og får litt sjokk når jeg ser at det er et stykke igjen. Prøver å presse på litt ut av 20., men plutselig er det helt tomt i beina. Sliter meg opp til toppen av kollen og passer på å lese kartet og ikke bli sløv. Veldig usikker inn i posten.

22: Ryker nesten 2 min til beste strekktid selv om jeg går rett i.

23: Så posten ganske tidlig.

24: Sliter meg opp bakken. Aner ikke hvor jeg er på vei inn i posten, og vurderer å dra til toppen av kollen da jeg roter meg bort. Ser plutselig posten og tar meg god tid til å stemple.

25: Husker ikke dette strekket.

26: Blir tatt igjen av Vegard.

27: Komme seg i mål.

Skjønte ikke helt at det var mulig å få det så vondt i et o-løp, og var ganske sur i og med at det røk enormt med tid på slutten. O-teknisk tenkte jeg egentlig at det var helt ok, men ser i etterkant at jeg har bommet på halvparten av gaflingskontrollene.
Vis kommentarer (0)
 
Jukola 2. etappe (18.06.2017)