Harry Lagert #3 (28.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sognsvann vest
Distanse: 4.25 km
Tid: 30:50
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 179
følte meg lett i kroppen før start, men merket jeg ble fort sliten allerede på startpost. Prøvde allikevel å gjøre det beste ut av det, men hadde lite futt i beina.

1: Passerer en annen post som jeg i etterkant tror var på høydepunktet, men synes det var mye stein i lia der og tror jeg er helt oppe ved steinuren. Ser myrsiget nedenfor, men finner ingen post. Tipper jeg taper litt over minuttet på strekket.
2: Bra
3: Ganske bra.
4: Har ingen plan og løser strekket dårlig. Burde bare løpt under streken, hvor det er minimalt med steinur, grønt og ekstra høydemeter. Har ingen sprut i beina opp lia, det går utrolig sakte, og jeg nøler mye. Stopper og tenker til slutt at jeg bare får fortsette til stien og henter meg til slutt inn på den. Derfra er posten enkel, selv om jeg løper mot feil stein først.
5: Bra
6: Dårlig retning. + 30 sek.
7: Bra
8: Dårlig. Blir fanget opp av et tråkk ut av posten og kommer dermed på feil sti. Tenker det ikke er så veldig ille, men slår leggen i steinuren og mister fokus resten av strekket. Vanskelig å løpe i det hele tatt i skrålia der og bommer i tillegg i posten. + nesten 1 minutt.
9: Bra
10: Bra, men ser ikke stien.
11: OK
12: Synes kartet er rart inn i posten da jeg synes vegetasjon er småtett pluss mye steinur inn i posten. Allikevel god kontroll.
13: Noe nøling da jeg egentlig tar feil av når jeg krysser stien. Liten sving i posten.
14: Burde prøvd å bruke den utydelige stien. Var vanskelig å få grep på underlaget siste biten inn i posten fra bekken.
15: Mye kø ut av 14.
16: Lite selvstendig løping da jeg bare løper på ryggen foran meg. Ganske sikker på at venstre er raskest, kanskje man burde krysse elva. 15. posten var tross alt ganske langt nordøst for kollen.
Topper det hele med en dårlig kurs til mål.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert #3 (28.09.2016)