Nm jr. stafett (25.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Resafjellet
Distanse: 4.87 km
Tid: 33:28
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 181
Kjente meg fryktelig tung i kroppen før start og var ganske nervøs, har ikke så mye erfaring med 1. etappe. Alt i alt er jeg fornøyd med gjennomføringen, men løp veldig lite selvstendig de 5 første postene.

1: Går nesten galt allerede til 1. Har ikke kontroll og føler jeg krysser flere skrenter. Prøver å se etter stien, ser den ikke, men ser til slutt kollen og henter meg inn. Taper ikke spesielt mange sekunder.
2: Full kontroll hele strekket, men tror posten ligger på ryggen grunnet skjevt trykk i kartet. Har heldigvis 1. etappe, så det går greit grunnet alle ryggene.
3: Føler jeg ligger et stykke bak, og begynner å tro det er i ferd med å gå smådårlig.
4: Mange som drar til venstre for kollen, men stikker umiddelbart til høyre. Henger for mye på ryggene inn i posten og detter noen høydemeter for langt ned. Umulig å se ut fra kartet hva postdetaljen er grunnet trykket.
5: Leser ikke kartet selv og blir med en høydekurve ekstra lenger ned i myra. Løper imidlertid rundt den lille høyden med stupet. Mye kø inn i posten og på stemplingen.
6: Kanskje ikke beste utgangstraseen med mye sikk-sakk, men kommer meg greit opp. Tar deretter et helt selvstendig veivalg og møter etter hvert på teten som nøler i myra noen hundre meter før posten. Bra strekk.
7: Har egentlig lyst til å runde venstre når jeg allerede er i myra, men blir høyre som resten. Var gaflingspost, og er en av få som går i min variant.
8: God kontroll hele veien, kaos på stemplingene herfra til passering da det bare er en stemplingsenhet.
9: Bra og god kontroll.
10: Løpe på.
11: Begynner å bli veldig sliten og gruer meg litt til avslutningen. Henger med ennå.
12: Godt fornøyd. Går ganske rolig opp bakken, men mange runder veldig langt venstre. Deretter god kontroll på kollene mellom vannene og er den eneste som finner den fine passasjen inn i posten.
13: Dårlig strekk. Løper mye på tvers av terrenget og må opp og ned hele tiden. Taper en del sekunder.
14: Tror ikke planen er så dum, men får en postbom på slutten på rundt 10 sek da jeg overser skrentrekka jeg skal følge som ligger litt høyere i terrenget.
15: Burde vært litt mer offensiv og sjekket kodene for å se at det er fellespost.
16: Bra
17: Ikke så veldig fort. Taper 2 plasser på en elendig stempling.
Mål: Må trene spurt.

Etter 2 dårlige løp var det deilig å få til ett som var litt bedre. Føler jeg har litt småtteri av tidstap her og der, og kunne kanskje hengt med litt bedre på slutten om jeg hadde gjennomført bedre til 13 og 14. Godt fornøyd med å få til langstrekkene i dag, noe jeg ikke har vært spesielt flink til tidligere. Ellers synes jeg trykket var skjevt og dårlig, og også noe skuffende med kun gafling på post 1, 7 og 12.
Vis kommentarer (1)
 
Nm jr. stafett (25.09.2016)