NM natt (23.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.66 km
Tid: 54:56
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 179
Veldig skuffende løp. Har ingen flyt og stopper opp flere ganger i minuttet gjennom hele løypa. Tror selv kanskje det kan ha sammenheng med at jeg løper mye i stirikt terreng hjemme i Oslo, men alle øktene der er rolige, slik at jeg får tid til å orientere på alt av stier og detaljer. Her i Stavanger får jeg problemer med å forenkle kartet, og gjør feil i områdene med mye stier, men løper bra på postene hvor det er få stier. Tror verken løype eller terreng passet meg særlig godt, da jeg helst skulle ønsket et terreng som var krevende på en litt annen måte.

1: Har lyst til å ta det forsiktig til førstepost, men får allikevel en sving på 10 sek inn i posten.
2: Tungt, synes det gule var generelt dårlig løpbart i hele terrenget.
3: Stopper opp i 10 sekunder før posten.
4: Krysser stien uten å se den inn i posten, og får enda en bom. Helt sikker på at jeg hadde gått rett i dersom ingen av stiene hadde vært der.
5: Ligger ikke på forskudd og står 10 sek på 4 før jeg løper ut. Kommer deretter ut på nord-syd-stien, men den er over en meter bred så jeg tror det er den som fører ut på jordet og tar til venstre. Merker kursen er feil og snur. Taper 15 sek der. Når jeg stempler på 5 merker jeg at jeg har løpt altfor defensivt så langt, og har i tillegg tapt minuttet o-teknisk.
6: Bestemmer meg for å skjerpe meg. Ser posten fra veien.
7: Vurderer aldri rundt venstre. Gjennomfører bra rett på, men det grønne inn i posten var fullt av torner som var vanskeligere å forsere enn jeg hadde sett for meg.
8: Bra via stien.
9: Selv om strekket er vanskelig gleder jeg meg litt til det. Vet at mange kommer til å tape tid her og merker at det endelig kommer et strekk som passer meg litt bedre. Selv om jeg nøler 10 sek inn i posten gjennomfører jeg uansett godt og trygt.
10: Aner ikke hvor jeg er når jeg krysser stien før posten og tror jeg er til høyre for streken. Ender i 45 sek bom.
11: Bra.
12: 15 sek bom på stein langs stien...
13: Dårlig veivalg. Stopper opp i vært enste stikryss på strekket, men tar allikevel masse tråkk jeg ikke skal ta. I tillegg får jeg nesten 2 min postbom. Burde bare brukt stien langs motorveien...
14: OK
15: OK, nøling inn i posten.
16: Tror jeg løper av ved stien, men er bare et tråkk som varer 2 meter. Ser deretter den store steinen, men klarer ikke treffe posten, selv om jeg nesten går opp bakken for å treffe den. Over et halvminutt postbom i tillegg til treg gjennomføring.
17: Ett av få strekk hvor jeg har kontroll på stiene.
18: Løping på rygger.
19: Bra.
20: Tror først ikke posten er min, men ser ingen andre i nærheten.
21: Dårlig. Burde løpt mye lenger på veien, myra var vond. Må i tillegg en del langs med gjerdet før jeg kan krysse det og inn i posten tenker jeg å løpe gjennom det mellomgrønne, men det viser seg å være umulig så må snu igjen.
22: Bra
23: Bra
24: Burde kanskje løpt mer på veien. Setter meg fast i skrenten også.
25: Liten sving inn i posten.
Vis kommentarer (0)
 
NM natt (23.09.2016)