Harry Lagert #2 (21.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skar
Distanse: 3.96 km
Tid: 30:16
Er av en eller annen grunn litt utålmodig på start, så jeg varmer bare opp i ti minutter før jeg starter. Merker i løypa at det ikke løsner helt i beina før jeg kommer til 4. posten.

1: Er kanskje ikke helt på startposten, så plutselig en refleks og slapp meg rett ned på veien igjen. Litt usikker inn i posten, får lyst til å følge andre lykter lenger opp, men skjønner at posten min er lenger ned.
2: Går treigt, tung i beina. Ser litt på strekket til 4. Selve posten ligger litt lenger opp en jeg tror den skal og ser heller ikke steinen på vei inn i posten.
3: Forsvinner nesten litt langt ned inn i posten, men tar meg inn og svinger opp igjen.
4: Dårlig veivalg. Traseen på oversiden var ikke like bra som jeg håpet den skulle være. Mye steiner og våt og tung myr. Føler meg trygg på at stien er raskere. Ikke den beste gjennomføringen heller.
5: Mister kontrollen tidlig på strekket, ser så bekken. Slipper meg deretter ned for sent og blir usikker på hvor langt sør for myra jeg er. Stopper opp og prøver å lese meg inn, men blir tatt igjen av Bjørn Ekeberg og henger meg på han istedenfor. Taper et halvminutt siste tredel av strekket.
6: Bra
7: Også bra.
8: Ikke bra. Tror jeg ligger litt til høyre for streken midtveis på strekket. Prøver å slippe meg ned mot bekken for å krysse den, men ender med å krysse feil bekk. Forstår jeg er inne i grøntområdene, løper sørover og henter meg inn på kollen. + 2 min.
9 og 10: Bra.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert #2 (21.09.2016)