NM langdistanse (08.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Klungsetmarka
Distanse: 9.43 km
Tid: 59:38
Gj.sn. HR: 172
Maksimum HR: 180
En ganske dårlig dag. :( Klarer grovorienteringen greit, men har problemer med finorienteringen. Mye småbom her og der, og har et par partier hvor jeg ble stående stille i 30 sek for å lese meg inn igjen. Lite flyt inn og ut av postene og dårlig gjennomføring av veivalg, men god planlegging ellers.

1: Åpner altfor kontrollert og taper sikkert 10 sek bare til startpost. Får i tillegg en sving inn i posten. Blir litt småsur når jeg stempler.

2: Liker ikke den bratte kneika på venstreveivalget, så bestemmer meg for høyre. I etterkant tror jeg at jeg tapte tid på det, men er usikker på hvor mye. Holder på å løpe rett forbi posten i tillegg.

3: Løper forbi posten.

4: Tenker først oppe i lia, men myrene nedover frister for mye. Bommer inn i posten, ser en skjerm litt lenger opp, gambler og den er min.

5: Planla strekket på vei til 2, så tjente nok litt tid ut av posten. Etter myra gjør jeg derimot en feil og følger feil trasé ned en del kurver. Blir sur når jeg innser at jeg må opp enda flere kurver. Synes ikke formen er så aller verst på vei opp myrene midtveis på strekket. Inn i posten blir jeg veldig usikker, stopper opp hele tida og klarer ikke orientere godt inn i posten.

6: Burde nok dratt rett på gjennom bushen, som tydeligvis var rask i dag. Taper i underkant av et minutt inn i posten på nøling.

7: Løper ned feil søkk og må snu.

8: Bra til det gjenstår 50 meter. Der er det en gul stripe i terrenget og jeg blir usikker. Flere løpere i nærheten løper nedover, men så skjønner jeg tegninga og snur.

9 og 10 hadde vært flaut å bomme på.

11: Liten 10-sekunder til venstre inn i posten.

12. Bra

13: Tar av stien for tidlig. Blir straffet når jeg må runde skrenten og løpe i bratt skråli.

14: OK. Blir tatt igjen av Lukas.

Fine tråkk til 15
Vis kommentarer (1)
 
NM langdistanse (08.09.2016)