O-festivalen lang (25.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Rudskogen
Distanse: 10.21 km
Tid: 70:12
Var en av de som bommet minst i dag. Fornøyd med resultatet, men løpet kunne vært en del bedre. Synes allikevel jeg har god kontroll på posttagningene i dag, feilene har kommet andre steder.

Kartet var litt for stort til å kunne skannes, så jeg utnyttet H21-løypa+paint til å lage en løype.

1: Liten sving inn i posten, taper heldigvis ikke veldig mye.

2: Gjør en parallellfeil tidlig på strekket og tror jeg er en kolle lenger nord enn jeg egentlig er. Ender med at jeg ikke får den beste traseen. Tror det er raskest å bruke stien og holde seg vest på hogstfeltet.

3: Bra

4: Må lette litt på trykket på 3. post etter enorme væskeinntak før start. Går vel sånn ca. 30 sek. Fornøyd med strekket, har god kontroll hele veien fra post til post.

5: Surrer i kollene og bruker lang tid. Halvminutt bom.

6: Tror ikke jeg velger den raskeste løsningen ut på veien, men greit nok. Inn i posten møter jeg på en elg og velger å unngå den ved å runde litt ekstra rundt høyre. Liten krok inn i posten også, trodde den lå i stikrysset.

7: Kommer ut på hogstfeltet som ikke var på kartet. Velger å lese kurvene og tar posten greit.

8: Surrer ut fra posten og blir usikker. Tar den dermed helt rolig (fremdeles hogstfelt)

9: Veldig dårlig gjennomføring i starten av strekket. Løper mye sikksakk og krysser sikkert 5 gjerder som heldigvis ikke var strømførende i dag. Posttagningen er veldig bra.

10: Tror den ligger i søkket, men går greit uansett.

11: Ser ikke nok på strekket på forhånd. ender i at jeg ikke ser stien til venstre. Ombestemmer meg flere ganger midtveis på strekket, og holder nesten på å skli over i gal retning når jeg skal ut på veien. Taper mye tid på veivalget pluss dårlig gjennomføring. Fra veien har jeg god kontroll inn i posten.

12: Igjen surrer jeg i det jeg skal ut på stien, løper litt i feil retning. Etter å ha løpt litt langs den får jeg det for meg at jeg er på stien hakket sør. Det er like før at jeg løper for langt når jeg innser det, og får en liten omvei gjennom grønten. Inngangen i posten går igjen bra via toppen av kollen.

13: God kontroll og gjør det enkelt ved å ta posten nordfra.

14: Bra.

15: Plukker to koller på vei inn i posten.

16: Hadde forberedt meg på en annen sistepost og blir veldig usikker. Ender heldigvis med at jeg løper til riktig post.

Alt i alt synes jeg at jeg løper bra fram til 4. post. Deretter har jeg en ganske dårlig, treg og tung periode fram til jeg krysser veien på vei til 11. Etter det får jeg litt krefter igjen og løper OK.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang (25.06.2016) O-festivalen lang (25.06.2016)