Smålandskavlen 1. etappe (24.10.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Bondberget
Distanse: 6.84 km
Tid: 44:57
Ikke noe særlig bra løp, men kunne tross alt gått mye verre på natta. Følte meg tung og sliten etter noen dager med forkjølelse.

S-1: Har bommet mye på 1. post på Harry Lagert, så jeg bestemte meg for å ta det safe denne gangen. Tok det nok litt for rolig, for dette var en veldig enkel post, og jeg kunne dessuten se refleksen fra stien. Burde nok også løpt opp til stien helt i starten også. +30 sek.
1-2: Har kontroll på stupene litt over halvveis på strekket. Ser ikke kollen før jeg skal inn i ringen og forsvinner ned i feil søkk. Bruker litt tid på å hente meg inn igjen. +1 min.
2-3: Trenger et strekk uten tidstap, og passer på å gå rett i.
3-4: Gjør det enkelt og drar rundt. Her kunne det nok gått litt fortere om formen var bedre.
4-5: Ser ikke så mye annet enn det jeg går for. Kunne muligens dratt hele veien rundt, Bommer 20 sek. inn i posten.
5-6: Definitivt dagens styggeste terreng. Får først et ublidt møte med en forferdelig myr, og inngangen i posten er enda verre, med en kombinasjon av rotvelter og skrenter tett i tett. Ser etter hvert Anders N stemple på posten litt lenger oppe i lia.
6-7: Kunne blitt dagens beste strekk. Inn i posten drar jeg over feil kolle. Skjønner det fort, men det gikk fort 20 sek. Tror rett på var ihvertfall 30 sek. raskere enn rundt på vei her.
7-8: Grunnet skuffende skanning av Kornelius får jeg ikke med hele strekket. Tapte kanskje 10 sek. på å ikke løpe rett på / høyre bort til veien.
8-9: Er dum nok til å ta nord for å være syd, noe som resulterer i en 180 graders feil kurs. Taper nesten et minutt på dette.
9-10: Blir dratt litt langt høyre av vegetasjonen ut av posten, og taper dermed litt tid på å måtte komme ned stupene. Holder på å bomme inn i posten også, men ser meg heldigvis godt til venstre og høyre.
10-M: Nedoverbakkespurt.
Vis kommentarer (3)
 
Smålandskavlen 1. etappe (24.10.2015) Smålandskavlen 1. etappe (24.10.2015)