NM lang (09.09.2021)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 16.86 km
Tid: 102:08

Dette ble en ordentlig seig dag i skogen. Gjør mye bra i innledningen av løpet. Kjenner tidlig at det koster å ha trøkk og framdrift i terrenget. Dagens første store feil på 7. post. Står ei stund i ringkanten og skjønner lite. Ser ikke søkket som ligger under ringen nordøst og dumper ned i det. Forberedt på at Kasper kan komme når som helst, men jobber på videre.

Litt mye slump før veien til 10. Forøvrig seigt å ha første drikkepost etter 40 min. Håper det skal løsne litt når det blir flatere. Det gjør det ikke. Lyngen suger livsgnisten ut av meg. Overraskende å se at jeg bare er 20 sek bak Kasper som leder på 12. Blir uhorvelig passiv til 13. og går på en 2 minutter.

Nå er jeg enda mer demotivert og følger det går i sneglefart inn mot passering. Tenker det kanskje er lurt å stå av ved passering, men innfinner meg med tanken om at jeg i det minste kan lunte sisterunden. Særdeles overrasket over tilbakemeldingene på passering om at jeg er i medaljekamp og at Ksper fortsatt er bak i løypa.

Selv om jeg taper 1:50 til Magne på sisterunden er jeg happy med at jeg evner å være vesentlig mer offensiv i hodet, selv om farta fortsatt er laber.

Tilfreds med medalje, men om jeg hadde evnet å være litt hardere med meg selv og unngått feil kunne dette ha blitt mye morsommere.
Vis kommentarer (0)
 
NM lang (09.09.2021) NM lang (09.09.2021)