NM lang (10.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Mostadmarka
Distanse: 15.41 km
Tid: 89:21
Store forventninger til dagens løp. Fint terreng, og en form som har vært solid over lang tid.

Starten er helt ok. Burde nok bare ha peisa på rett-på til 1. (evt fullført venstre honner prosent).

Løser første del av langstrekket til 3. bra. Blir litt mer vinglette siste del og burde utvilsomt ha droppa å legge meg ned i myra siste del. Taper ca 20 sek på dette.

Forsiktig til 4. og får ferten av den yngste Jarvis. Løpes fort og bra på de to neste strekkene. Ligger en del i rygg og leser meg inn på langstrekket.

Trygg på at valget er habilt. Kunne nok ha peisa på rett opp lia første del. Har nå plukka tid på Audun og ligger ca 40 sek bak på 8.

9. er dagens største blunder. Bestemte meg på 7. strekket for å løpe høyre. Ikke kritisk nok til dette valget og taper 1,5 min til Audun. Burde nok ha løpt mer direkte siste del og redusert tidstapet til halvparten. Ser brått Audun foran inn i posten og bruker første del av 10. strekket til å komme meg helt opp.

Bra løping inn mot passering og enser ikke at Audun roter det til litt. Jeg tror han er i rygg hele veien. Skjønner at jeg kjemper om medalje.

Seigt opp til 16. Treffer Audun på nytt siste delen. Roter det til inn i posten og kommer litt på hæla. Henger blindt til neste og det straffer seg. Taper vel i overkant av minuttet tilsammen på disse to. Vet godt at jeg var ca 1 min foran Magne ved passering og skjønner jeg må avslutte bra.

Løper fort og bra hele veien inn, stort sett i rygg på Audun. Har en god følelse på at svært få løpere fortere enn oss her.

Godt fornøyd med sølv. Hadde vært interessant å se hvordan ting hadde blitt om 9. strekket hadde blitt løst bedre. Dog ikke sikkert jeg hadde greid å holde trykket oppe på samme måte på sisterunden hvis jeg hadde løpt alene.
Vis kommentarer (0)
 
NM lang (10.09.2020) NM lang (10.09.2020)