NM stafett (13.09.2020)
Kategori: Konkurranse
Etappe: 3.
Distanse: 7.82 km
Tid: 41:13
Skikkelig sugen på å ta tredje NM-stafett på rad. Anders og Lukas sender meg ut som 3. løper ca 1:30 bak, og først i ei litt utspredt gruppe.

Veldig svak 1. post. Litt for ivrig og unøyaktig. Kommer inn i psoten med Jo og Eirik.

Til 3. synes jeg vurderinga er god, men stien var veldig dårlig. Burde også ha lagt meg under det lysegrønne inn i posten. Taper totalt 1 min til de raskeste på strekket. Skimter Jo foran og føler jeg er litt på hæla.

Til 5. misoppfatter jeg stiene første halvdel. Taper vel minimalt på dette. Sløv posttaking også.

Når det åpner seg til 6. får jeg øye både på Eirik og Audun, samtidig som Jo kan skimtes litt lenger framme. Etablerer seg ei større gruppe inn mot passering. Eskil kommer også opp. Eirik slår seg inn i 12., vi konstaterer at det går bra før vi durer videre.

Siden sisterunden er såpass lang er jeg forberedt på gafling helt i starten, når det ikke er tilfelle prøver jeg å være litt avvaktende. Føler meg bra, men prøver å spare mest mulig krefter. Anser muluighetene for å løpe fra som minimale. Jo er ivrig, jeg ligger stort sett bak Eskil. Tenker at han har mest erfaring mes slike situasjoner.

På forhånd anså jeg strekket bort til sistepost som viktigst ved et potensielt spurtoppgjør. Ligger i 2. posisjon bak Eskil. Mye gjørme og dritt og løper kanskje ikke helt ideelt. Eskil skjener så ut ørlite til venstre. Jeg vet hvor jeg skal og løper alt jeg har. Veldig morsom avslutning og gøy at det ble medalje.

Dog skuffende at jeg løper en dårlig 1. runde. Med bra løping her kunne jeg/noen til satt litt press på tetduoen.
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett (13.09.2020) NM stafett (13.09.2020)