NM mellom (14.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Arrangør: OTO
Disiplin: Mellom
Distanse: 6.32 km
Tid: 34:18
Etter gårsdagens oppløftene kvalikk var jeg ganske positiv. NM mellom har med åra blitt et løp jeg har prestert bra på, så hvorfor ikke i år også?

Uhorvelig nølende start til 1. Deretter sitter postene brukbart fram til 9. Tung i kroppen og ingen rå o-teknikk, men plukker poster.

Til 10. skjærer det seg ordentlig. Leser lite kart og tror jeg ligger nærmere strek enn det jeg gjør. Har en dårlig følelse over toppen, men tar ikke helt konsekvensen av det. Tror jeg runder søkket med skrenter nærmere strek. Skjønner etterhvert feilen. Ser brått Gaute bak meg.

Bra veivalg til 13. Lar Gaute gli forbi inn i 14. Ukritisk og på etterskudd inn til 16. Taper nærmere 20 sek på veivalget.

Får med meg at Gaute slåss om gullet med Eirik. Jeg antar at 2 min bak er langt unna medalje. Ut på sisterunden svirrer tankene litt rundt hvordan jeg kan påvirke dagens NM-resultat. Sleiv inn i 18. (rart kart). Gaute skjærer voldsomt ut til 19. (leser feil strekk). Får litt blod på tann og tenker at jeg skal holde Gaute bak meg resten av løypa. Kanskje vel mye blod, for MPen på 21 er grisestygg. Noterer at skrentrekka kommer veldig fort mot meg, men gir faen.

Når jeg nærmer meg sistepost får jeg til min store overraskelse høre at jeg kjemper om medalje. En medalje jeg har noen sekunder før feilstemplinga blir annonsert. Selvfølgelig dritt å feilstemple. Tjente kanskje 30 sek på innersvingen og ville ikke ha vært med i kampen om jeg hadde gått rett i. Morsommere å ha medalje et par sekunder enn å sitte igjen med en hederlig plassering (litt satt på spissen). Feilen før passering er mer bitter.
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom  (14.09.2019) NM mellom  (14.09.2019)