NM stafett (15.09.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vindoren
Arrangør: OTO
Distanse: 6.58 km
Tid: 38:23
Etter fjorårets seier var vi selvfølgelig en av favorittene. Følte dog at det var andre lag som kanskje var bedre enn oss på papiret. Kanskje litt overraskende lagoppsett, men Nordberg hadde godføelsen etter mellomen og kom med følgende utsagn: "Jeg trur Elias er sterk opp bakken til sistepost liksom".

Lukas kommer inn som nr 2, like bak Raumar. Har egentlig ikke så god kontroll på hvem som kommer like bak. Har litt halvveis kontroll i starten, men leser meg etterhvert inn. Litt unødvendig lang bue siste del, men har god kontroll. Noterer at Arntzen er like bak.

Mot 2. post får jeg halen på Jo og Mange. Skiller meg litt fra dem og lusker meg inn på ryggen til Torgeir i stedet. på 2. er vi ei litt utspredt tetgruppe på 5. lag.

Kjenner tidlig at beina er som tømmerstokker, så ligger stort sett bak og slentrer. Tar mine gaflinger på en god måte sammen med Sander. Ut av 8. er Magne og Torgeir 10-15 sek foran. Tenker at jeg kan jafse litt, men de har varden og jeg har myra. Litt lang bue og ser de plutselig langt foran ved vannet. Jo kommer inn fra sida inn i 10.

Trøkk på passering. Ligger bak Jo. Horribel løping til 13. Trodde jeg runda nærmere strek og skjønner lite. Ser ned på en stein i lia jeg ikke klarer å identifisere på kartet. Får søkket og høydepunktet og dramatikken er avblåst. Ligger bak siste delen. Veksler rundt 1:40 bak Torgeir og Magne. Burde fint ha holdt det under minuttet.

Spennende å følge Elias på siste etappe. En del dramatikk med skade på Tyrving og Bjørn. Ser dog bra ut ved passeringfor vår del. Ugafla sisterunde og Elias i rumpa på Yngve. Deilig å se Elias avgjøre duellen til vår fordel. Det smakte etter ei svak NM-uke. Morsomt å løpe med disse lyslugga juniorgutta som nå vender snuta mot nye skoger.
Vis kommentarer (0)
 
NM stafett (15.09.2019) NM stafett (15.09.2019)