VM-test mellom (07.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Guttersrød
Distanse: 6.25 km
Tid: 35:39
Himmelen åpner seg i det jeg tar kartet opp av boksen og letter brikka. Fikk litt D-dagfølelse. Hehe.

Setter starten bra. Offensiv og fin og er veldig godt med på 4.

Sliter litt inn i 5. og er ikke tøff nok med kompasset. Havner over skrenten og ser ingen post, men skjønner at den må være her. Utgangen av 5. er stygg. Smart å bruke slepa. Unødvendig å løpe rundt høyre når jeg i utgangspunktet er litt til venstre for strek. Vet ikke helt hvorfor jeg gjør det.

Stødig fram til 9. post. Unødvendig lang bur halvveis til 9. Unødvendig vinglette ut av 9. også og treffer ikke helt nede i søkket. Taper vel 10 sek ish. Videre bra, liten sleiv inn i 13.

Føler det har gått bra frem til nå. Alltid tungt å løpe mellom, men har stått på bra. Usikker på veivalget til 14. og har flere dører åpne på tur ut. Tenker å lure meg opp stupa, men får på ny kalde føtter og legger meg høyre. Rart at jeg roter til det når alt blir oversiktlig og fint ute på hogsten. Fryktelig unødvendig. Taper nærmere 50 sek på strekket.

Hører jeg er 2 min bak ved passering. Skuffende, men kan tolke Mr. Sandvold dithen at jeg ikke er så langt bak 2. plassen. Tar fatt på sisterunden ved godt mot. Treffer dårlig opp til 16. Tiltrekkes tidlig til myra og siget som nå var blitt helt grønnjævlig. Burde ha ligget nærmere strek. Løper også helt bort til skrenten nedenfor før jeg skjærer opp. Taper 25 sek til Håkon som ser ut til å treffe veldig bra. De siste postene tas offensivt og bra.

Nr 8. 2:17 bak. Skulle gjerne ha vært uten feilen før passering, men udugelighet straffes.


Vis kommentarer (0)
 
VM-test mellom (07.07.2019) VM-test mellom (07.07.2019)