WC jaktstart (09.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 14.32 km
Tid: 78:08
Etter gårsdagens løp, hvor jeg hadde holdtendenser, var i dag situasjonen endret til det verre. Holdet oppsto ved en minste anstrengelse og oppvarminga var ikke
spesielt morsom. Veldig usikker på om jeg i det hele tatt skulle klare å løpe fort. Kjørte noen drag og følte heldigvis at det aldri var så ille at jeg hadde akutt behov for å stoppe.

I fohold til utgangspunktet mitt var jeg forberedt på å bli plukket opp av noen racere som startet like bak. Forventet en større gruppe med bra fart.

Kommer greit i gang og ligger fint i køen til første. Prøver å puste godt og ikke rushe for mye mtp på magen. Heldigvis virker det som følelsen er noenlunde stabil. Vi sprer oss fint i gaflingen. Merker at gruppa mi går litt for sakte, men føler selv at jeg har tilstrekkelig fokus til å gå fram å styre. Kommer ut av gaflingen i en større gruppe, men vet at vi har tapt litt.

Går forsåvidt greit videre. Klarer etterhvert å komme meg relativt langt fram i gruppa inn mot kartbytte på 17. Hadde i utganspunkt tenkt sti og vei, men siden ingen andre blir
med joiner jeg den østeuropeiske gjengen. Burde ha løpt slak venstre og taper en del ift både veiveivalg og gruppa til Toggen som løp mer venstre. Jeg er på halen og mister
ryggene foran etter vannet. Møter dog Kasper inn i posten og han drar meg nesten opp til gruppa igjen. Lite luft i dekka og jeg ser den store gruppa foran siste gang ved passering.

Umotivert og sliten på sisterunden. Stygg bom til 24. Ryker noen plasseringer her.

Ble ikke som jeg håpet dette. Fornøyd med at magen var stabil under løpet. Usikker på hvor mye det prega løpet fysisk. Satte det i alle fall meg litt ut av spill mentalt. Årsaken til problematikken er nok sammenstatt. Mange år siden jeg har hatt lignende problemer. Uansett er nok varmen kombinert med høyt væskeinntak og sportsdrikk en utløsende faktor. Forhåpentligvis kan man lære noe av dette.
Vis kommentarer (0)
 
WC jaktstart (09.06.2019) WC jaktstart (09.06.2019)