Archivio digitale di mappe di Orienteering di Jon Aukrust Osmoen
|
Accedi
Tutti gli utenti
|
Lingua:
Italiano
Česky
Dansk
Deutsch
Eesti
English
Español
Français
Italiano
Magyar
Norsk
Português
Svenska
Türkçe
|
DOMA 3.0.10
Mostra le scelte di percorso
Nascondi le scelte di percorso
|
Mostra anteprima della carta
Nascondi anteprima della carta
|
KML
|
Indietro
<< Pre 10mila hardøkt (2019-04-26)
|
Danish Spring lang (2019-05-01) >>
10mila 10. etp (2019-04-28)
Categoria:
Konkurranse
Distanza:
15.31 km
Tempo:
79:17
3D Rerun
Etter en litt tøff natt, der vi ikke helt klarer å løpe oss inn i topp 10 går jeg ut i et vakum med 9 min opp og 6 min ned til neste lag. Likevel motivert for å løpe riktig og fort.
Litt halvrotette start. Liten miss til 2. (ser dog ut som om noe er litt rart her, veldig mange har samme sving). Liten miss til 3. og holder på å løpe forbi kloppa til 4. Helt jævlig over bekkene, men taper ikke mye tid ift andre.
Prøver å skru opp tempoet litt de neste postene og løper solid fram til 8. post. Taper nærmere 30 sek fram til veien til 9. post. Tar muligens vel mye grønt. Kunne nok med fordel ha løpt litt lenger på veien og tatt posten svakt fra venstre.
Respekt for det kommende gaflingspartiet. Vel forsiktig og omstendelig. F.eks til 12. Går gjennomnuten postbom og det gir en god følelse.
Sier til meg selv at jeg må skjerpe meg videre selv om det ser fint og enkelt ut. Taper uforholdsmessig mye fram til passering. Ser dog ut som F-gaflinga fra 19. er mellom 30-40 sek raskere.
Sekundering sier status quo ift muligheten for avansement ved passering. Føler fortsatt at jeg har mye å gi. Tar av vel til til 24. men tar den fint. Kan se ut som runding av berget slakt venstre er hakket bedre til 25. Ditto til 28. men taper bare 20 sek, så er ikke spesielt mye som skiller. Greit de siste postene.
12. plass føltes verken som fugl eller fisk. Menmen. Personlig trodde jeg etappen var bedre tidsmessig ift de beste. Lite postbom og god følelse fysisk. Ble kanskje litt for forsiktig i partier.
Visualizza commenti
Nascondi commenti
(
0
)
Pubblica il nuovo commento
Nome:
Email:
Salva