Lørdagskjappen (13.04.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.37 km
Tid: 34:51
Lørdagskjappen på en lørdag. Det er stas! Løpet starter med et litt utradisjonelt 1. strekk på en mellomdistanse. Det var kult og felte mange i dag. Synes jeg treffer relativt bra. Veldig nøyaktig i inngangen og treffer den perfekt. De neste postene sitter bra og kjenner at det er bra med futt i beina. Litt unødvendig og runde kolla inn i 3., men har god kontroll.

Går nå inn i løypas dårligste parti. Sleiver inn i 4. Blir litt overrasket over å se Martin Hubmann ut av posten (startet 4 min foran). Noterer aldri at jeg krysser stien til 5. Kunne sikkert ha fortsatt, men tar en sving opp mot det hvite. Lar meg i litt for stor grad påvirke av Martins tilstedeværelse på neste strekk, noe som resulterer til en veldig unødvendig bom på 6. Taper 1:20 til beste strekktid på disse 3 strekkene tilsammen. Alldeles for mye.

Videre tar jeg kommando i orienteringa og da går det meget bedre. 13. strekket føler jeg kanskje kunne ha blitt gjennomført bedre. Litt mer direkte (slak høyre) og kanskje unngått stien totalt. Avslutninga er bra og har brukbart med køl å spa på med.

Nr 7. 1:29 bak Olav. Kjenner lukta av noe bra i det fjerne!
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen  (13.04.2019) Lørdagskjappen  (13.04.2019)