NM mellom F (15.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Taxerås
Arrangør: Vegårshei
Distanse: 6.32 km
Tid: 36:57
Mens kattene er borte danser musene på bordet. Hadde alle muligheter i dag. Ting føltes bra på oppvarminga. Fikk dog en viktig påmindelse om at det måtte orienteres, da postbeskrivelsen viste 28 poster.
Denne påmindelsen hjalp ikke i starten. Vet ikke helt hva som skjedde til 1. post. Mistenker
at avstandsbedømmelsen streika litt etter den gule nesa, sammen med retninga. Dro i det minste mot et søkk... Summer meg og får posten. Nesten 40 sek tapt. Bruker litt tid på å summe meg. Alle strekkene fram til 5. er suboptimale og er her allerede i overkant av 1 min bak Nordberg (30 sek bak Paul)

Får dog opp dampen på langstrekket til 7. Hører et godt stykke etter passering at jeg ligger 14 sek bak. Overraskende positivt. Løper nå bra en lang periode. Liten unøyaktighet inn i 18. Selv om 22. og 23. ser greie ut var jeg tilstrekkelig forsiktig her.

Fikk nå lukta av Thomas. Litt vel ivrig til 25. og får en liten sving. Prøver å trøkke ordentlig i avslutninga. Synes det er langt opp til 26. og får på ny en liten sving på mellom 10-15 sek.

Løper alt jeg har de siste postene og holder til ledelse og etterhvert bronsje. Min første individuelle medalje som senior. Det var på tide. Har etterhvert følt at det har vært et lite spøkelse. Nesten på høyde med Vegard Blomseth Johnsen-spøkelset jeg hadde som junior...
Vis kommentarer (0)
 
NM mellom F (15.09.2018) NM mellom F (15.09.2018)