WC Stafett (02.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Etappe: 2
Distanse: 7.2 km
Tid: 37:45
Håvard trakk seg fra stafetten pga skade, så fikk tilliten på 2. etappe på 3. laget. Alle muligheter for å få løpe langt framme. Kjente på oppvarminga at beina var sånn nogenlunde bra. Jo løp bra på første og sendte meg ut som nr 3 ca 50 sek bak SWE og Gustav.

Går naturlig nok fort i starten og Olav damper forbi. Tar min gaflingspost først foran Nykodym. Bort til 2. etter jeg drar av stien er plutselig Gustav like foran. Deilig. Mot 3. kommer Olav inn fra høyre, så skjønner jeg er i tetklynga. Alltid godt å komme gjennom første gaflingsparti på en god måte hvor man har gjort aktive og beviste valg i orienteringa.

Respekt for det kommende området. Gustav og Olav løper lenger til venstre. Tviholder på retninga. Får tak på lite siste delen. Ser ingen skrent. Glad når jeg ser kolla i forkant og Gustav som stempler på posten. Seigt til 6. Gustav ca 10 sek foran. Løper godt på retning og har god kontroll, men klarer ikke tette luka uten at det potensielt går utover egen orientering.

Dårlig løst til posten før passering. Gustav har samme, men runder ikke som jeg og Milos gjør. Knotette i bekkedalen. Jonas kommer inn fra venstre til passeringsposten og ser Gustav i overkant av 30 sek foran. Finner min plass i trioen oppover hogsten. Snur meg og ser Olav komme bak. Kjører eget siste del og ser at jeg har nærmet meg Gustav.

Olav kommer opp ned til 10. Gustav har her lang gafling og vi kommer opp. Gustav har ditto kort gafling til neste og får påny ei luke. Litt unødvendig å gå venstre om kolla til 12. Litt usikker og havner bakerst i gruppa. Holder meg der til sistepost før jeg tar et par plasseringer i spurten.

Yngve sliter litt i starten, men tar seg sammen og løper oss inn til 6. plass. Aldeles utmerket.

For min egen del ble dette en veldig fin avslutning på helga. Betryggende og motiverende å se at man har noe i teten på en internasjonal stafett å gjøre. Synes jeg håndterer de utfordringene jeg blir satt ut for bra og har roen til å gjøre de riktige tingene til riktig tid, stort sett. Enkelte ganger føler man selvfølgelig en viss usikkerhet, men tar meg sammen og tenker rasjonelt.

Vis kommentarer (0)
 
WC Stafett (02.09.2018) WC Stafett (02.09.2018)