WC Lang (31.08.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skolleborg
Distanse: 15.12 km
Tid: 87:45
Hadde trua i dag. Ordentlig vilmarksorientering. Forberedt på ei klassisk langdistanseløype
med gode langstrekk, der det vel så mye handlet om traseer og gjennomføring.

Hadde lyst å være offensiv fra start. Med to kortstrekk måtte jeg dog komme inn i orienteringa på en god måte. Så minimalt på langstrekket.Løper greit, men taper litt til 2. siden jeg ligger imyrdraget i stedet for på nesa inn i posten.

Bestemmer meg fort for venstre om vannet. Ikke helt fornøyd med gjennomføringen. Prøver å finne tørre og raske partier. Burde ha ligget nærmere strek i det siste partiet før tjønna. Dumt å ligge i søkket
opp fra tjønna også.

Ser Petrzela foran til 4. Ekkel plassering av post og får en liten sving på 30 sek. Bruker en del tid på veivalget til 6. Går for bedre løpbarhet på venstre. Burde ha løpt nord for den lille tjønna og fått stien tidligere. Resten er bra. Kunne dog ha utnytta den lille stien opp lia mer direkte etter Fugletjønna. Langt bak Gustav som er suveren på strekket.

Får ikke helt tak på ting inn i 7. Nøler noe hæstgæli. 8. strekket handler om gjennomføring. Løper vel mye i tung myr. Ikke spesielt frista til å løpe venstre til 10. Feilvurdering og taper nesten 2 min til bestetid. Synes jeg løper fort og bra første halvdel og er omtrent ajour med Tranchand som løper nesten samme fram til halvveis. Burde dog ha lagt meg mere til venstre siste del. Taper 1 min til Tranchand fra begynnelsen på kneika. Noe er vel fysikk også.

Taper omtrent 1 min på 11. Dårlig veivalg og en liten bom. Helt nydelig ned til 12. 13. strekket er tålelig greit. Taper en del siste kneika og på grunn av usikkerhet inn i posten. Litt dårlig retning til 14. Gampestrekk til 15. Synes jeg løper bra veldig lenge. Usikker inn i posten og blir satt ut av et høydepunkt jeg trodde var på kartet like ovenfor posten.
Bra spurt.

Umiddelbart fornøyd, men etterhvert overrasket når jeg er i overkant av 10 min bak. Topp 2 var suveren i dag. Kan jo selvfølgelig kappe inn en del minutter. Litt for offensiv med rett-på-løpinga på enkelte strekk. Har såpass ro at jeg unngår større postbom. Innser i alle fall at en hederlig plassering er godt innenfor rekkevidde.
Vis kommentarer (0)
 
WC Lang (31.08.2018) WC Lang (31.08.2018)