O-festivalen lang (23.06.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 14.66 km
Tid: 85:35
Etter flere uker med brukbare mengder trening i ordentlig Osloterreng, så jeg fram til denne.
Tradisjonelt sett er det ikke helt my cup of tea, men hadde litt forventninger i dag. Ser på
postbeskrivelsen at det er drikkepost allerede på 2. Veldig bestemt på å gjennomføre et sikkert kortstrekk og et velbegrunnet veivalg uavhengig av i hvilken rekkefølge de skulle komme i.

Litt vel passiv bort til 1. noe som medfører et stopp på den gule flekken i ringanten. Går vel rundt 30 sek. Synes vel egentlig både høyre og venstre ser bra ut på langstrekket. Synes inngangen venstre er finere. Løper bra første del og fort på stien. Videre er det ditto dårlig. Jo ligger litt lenger hele veien fram til neste sti og tar rundt 30 sek. Ditto feil valg av sti (+15 sek), og litt mye høyde i inngangen.

Taper i overkant av 1 min på veivalget til 3. Venstre er best. Kunne løpt opp ura litt før (30 sek), men følte det var litt risikabelt.Planen er egentlig ned til 4., men ombestemmer meg på stien. Ikke helt bra, men taper ikke så mye. Legger igjen ca 30 i ringen på 6.

Synes så jeg løper bra på de påfølgende. Føler jeg stanger og mangler kraft, men går reint. Tar kanskje litt mye høyde til 10., men er sikkert. Litt lavt til 11. også.

Begynner å bli lei av å løfte beina, så venstre til 12. føles greit. Taper rundt 40 sek til de beste (rett-på og en litt mer direkte venstre). Synes det utydelige stien inn i posten er vel utydelig et stykke, men ser at folk har løpt her. Gaute kommer når jeg er på tur ut. Føler jeg blir litt for opptatt av hvor han er og tar kanskje litt mye høyde. Liten sving inn i posten også.

Avslutninga er i rygg på Gaute. Begynner å bli ordentlig dausliten.

Umiddelbart anså jeg løpet som bra. Seigt store deler, men motiverer meg av at jeg ikke blir tatt igjen. Lite postbom, men synes spesielt valg/gjennomføring av en dellengre strekk er for dårlig.


Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang (23.06.2018) O-festivalen lang (23.06.2018)