NM sprintstafett (27.05.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 4.31 km
Tid: 15:40
Med et lag som jeg anså som det sterkeste på papiret var jeg forberedt på å gå ut langt framme om ikke i tet. De 2. innledende etappene med Siri og Elias går bra og jeg går ut som nr 2 bak Raumar og like foran (Halden) Wingstedt, samt BSK (Øystein).

Godt veivalg til 1. Noterer at Øystein og Emil løper til den andre gaflingsposten på tur ut av 1. Vet jeg nå er i tet. Relativt enkle strekk de neste. Siden Emil og Øystein har lang gafling er jeg nesten 30 sek foran på 4. Liten feil inn i 6. da jeg tror den ligger på utsida. Registrerer Øystein i sidespeiltet som har treet på 6. Greit de neste postene.

På langstrekket registerer jeg bare en lang upasserbar hekk og safer litt med en vestrevariant. Føler at Øystein er like bak. Her er det nok andre varianter som er bedre. Håkon slipper seg helt ned til 6-tallet og er i underkant av 10 sek raskere på strekket. En enda mer rett-på-variant burde være enda bedre. Får ikke stemplinga på posten og må snu. Øystein passerer. Løper ulikt til 11. og jeg taper nesten 7 sek.

Jager Øystein på sisterunden.Veldig opptatt av å ta postene i riktig rekkefølge. Det gjør jeg, men har ikke krutt til å ta igjen Øystein. Noterer at Øystein tar feil kart. Hehe.

Anne Johanne løper stødig som en bauta på sisteetappe. Gull er kult! Sist NM-gull (og til nå eneste) tok jeg faktisk i Maridalen tilbake i 2012.
Enkelte sier dog at junior-gull ikke teller.
Vis kommentarer (0)
 
NM sprintstafett (27.05.2018) NM sprintstafett (27.05.2018)