TC Ticino Stafettøkt (23.03.2018)
Kategori: Trening
Kart/område: Cunardo
Distanse: 7.06 km
Tid: 40:20
Stafettøkt med Finland og Latvia. Løp 2. etp. Gikk ut når 1. etappe var ferdig med sin første del. Håkon kom inn og veksla rundt 30-40 sek bak Olav og Øystein med div finner.

Åpner greit til 1. post. Burde nok ha lagt meg direkte ut venstre til 2. Fikk øye på Magne og Elias inn i posten. 3. kjøres solo, men avanserer lite ift til finnene jeg var sammen med. Knotette li til 4. og havner litt høyt.

Kjører brukbart ut av passering og ser Magne foran på langstrekket. Løper meg opp, men glipper totalt i inngangen. Er på riktig høyde, men ser ned på plattået nedenfor og tror dette er det ovenfor posten. Finner da også en skrent. Ser ingen postskjerm og siden Håkon nevnte at 1. postene på deres første runde ikke var satt ut da de løp. Ga jeg faen og løp videre. Stemmer ikke helt, men tenker ikke mer over det.

Videre går jeg, Magne og Portin løs på et godt veivalg på tur tilbake. De neste gaflingspostene tas på egenhånd. Litt deffensivt veivalg til 10. Ser Portin foran bort til 11. Nøler litt da jeg egentlig vil lenger bort og tror at psoten som jeg ser ligger på den
gule flekken. Værer tettere vegetasjon i bakkant og dumper ned i posten. Magne kommer opp igjen. Rolig og avventende på slutten. Portin misser nest-nest-siste. Biter meg fast i ryggen på Magne. Hårreisende løsning til siste post. Uffoguff.
Vis kommentarer (0)
 
TC Ticino Stafettøkt  (23.03.2018) TC Ticino Stafettøkt  (23.03.2018)