Båntjernsprint (22.06.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: NSK/Anders
Distanse: 3.77 km
Tid: 22:10
Fellesstart med H35/45-gjengen. Ble presset fra flere hold, og hadde ikke roen teknisk hele veien i dag. Løp skjevt i tet til 3., og stresset litt for å komme ajour. Ned til 6. løp jeg feks for å ta igjen ryggen til Bassen i det grønne, i stedet for å sjekke kartet og løpe på den gulhvite ryggen.

Lå i tet fra 6. til 12., og syntes det gikk greit. Så tok Tiltnes over. Trodde jeg var lur og tok inn et smart sted til 13., men det var jo helt feil. Takket være surr hos andre var jeg først på 14., og ved passering Båntjern tenkte jeg at dette løpet her skal jeg ta.

Valgte rett på til 16., mens Tiltnes løp rundt og fortsatt stemplet bak. Til 17. lå jeg litt høyere enn ham inn mot posten, men oppdaget det i tide. Til 18. løp jeg svak venstrebue, og kom samtidig som han som løp rett på. Kjerkreit var hele veien i ryggen min, mens Jacobsen er proff feltløper og vekslet mellom Tiltnes og meg.

Til 19. var planen min å vinkle skikkelig ut fra posten for å bruke småstien rett på ut mot grusveien. Vinklingen min varte visst bare noen få meter opp til kollen. Der kikket jeg etter stien, men så bare gress for jeg var jo for langt til venstre, og jeg ble med gutta ut på grusen. Svakt av meg, og veldig irriterende i ettertid selv om jeg tror resultatet i mål ville blitt det samme.

Jacobsen lå først på grusen. Jeg kuttet inn mot siste noen meter tidligere enn ham, og løp mot det jeg trodde var gropa. Ingen post! Begge stoppet, før vi stakk inn i noe grønt der postgropa var. Stemplet først med minst mulig margin og satset alt gjennom grapset på vei til grusen, men så fort vi kom dit fikk Jacobsen flere meter luke. Jeg konsentrerte meg om å holde unna for Kjerkreit og Tiltnes.
Vis kommentarer (0)
 
Båntjernsprint (22.06.2020) Båntjernsprint (22.06.2020)