Fugleleiksprint (08.04.2020)
Kategori: Trening
Arrangør: NSK/Anders
Distanse: 4.04 km
Tid: 32:44
Hardøkt med små skjermer. Viktig å stole på retning med vekslende sikt og ikke minst løpbarhet - en del ny tynningshogst.

Inn mot 5. tenkte jeg posten lå på høydepunktet, og skulle bare feie den med meg etter det grønne ved å ligge i passe høyde over myrdraget. Posten lå under skrenten, slik den gjorde da jeg var der på 2. post. Tok alt for lang tid før jeg innså at jeg hadde bommet, og løp tilbake og kikket etter høydepunktet nok en gang. Tapte nesten 2 min.

Ganske bra ellers, og morsom økt selv om det var en del tynningshogst. Til 17. synes jeg at det ikke er noe annet å gjøre enn å dra rett på inn i den forbaska hogsten. Var for unøyaktig med retningen, og det ble noe leiting til høyre før jeg så bekken. Ca 1 min.

Syklet til og fra Sandermosen, og fikk en fin økt.
Skjul kommentarer (2)
Tophat jr : Stø og god orientering i ganske krevende typisk AN løype - med unntak av to poster som du hadde vært på før. Der ble det to reale bommer. Orientering er gøy, en blir aldri utlært, og risikoen for bom er alletids- og allestedsnærværende!
Anne Margrethe Hausken Nordberg : Godt poeng at begge postbommene kom på poster jeg hadde vært på før... Kanskje var det ikke helt tilfeldig - det vil si at jeg slapp opp litt på konsentrasjonen der. Takk for kommentar :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Fugleleiksprint (08.04.2020)