Juleøkt (23.12.2017)
Kategori: Trening
Distanse: 2.81 km
Tid: 19:41
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 167
Første økt etter noen dager med forkjølelse. Løp i flytfart. Dårlif retning til 1., og tror jeg er ved grøntfeltet til høyre for streken før jeg krysser stien. Ser ikke skrentene, og blir veldig usikker. Tar meg greit inn etter hvert, men taper nok 45 sek. Derfra og inn var det godkjent. Tid: 19:40.
Skjul kommentarer (2)
tophat jr : Hei!

Tenkte du på å se etter stisvingene til venstre og høyre da du passerte den store stien på vei til første post? Tror kanskje du kunne ha oppdaget at du var litt langt til venstre og korrigert retningen derfra da! Enig i at det var bra ellers, men synes du løper/sikter for langt til høyre til sjette post, spesielt fordi denne lille omveien også medfører ekstra stigning. Tidstapet på dette strekket bekreftes også av videon som AN har lagt ut ;)
Håvard: Kult du følger med, Terje!
Kunne kanskje ha skjønt hvor jeg kryssa stien på vei til første om jeg så etter svingen, men når planen er å bruke noe annet til å orientere, er det sjeldent man aktivt leter etter andre ting. På vei til 6.post prøvde jeg å løpe mer rett på enn jeg gjorde, men hadde for dårlig retning. Tid tapt, enig i det. Uansett, mye jeg kunne ha gjort litt bedre her og der, og ofte ser det opplagt ut på dataskjermen. Som du også vet, er det ikke alltid like lett uti der ????
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Juleøkt (23.12.2017) Juleøkt (23.12.2017)