Långa Corona Natten (02.05.2020)
Kategori: Trening
Kart/område: Nordmarka
Distanse: 19.29 km
Tid: 105:40
Start kl 22 i en liten klynge sammen med Bojan og Jon. Ingen merking i skogen og ikke minst 1:15000 gjorde det ekstra krevende. Ingen gafling. Litt spent på forhånd, mest fordi jeg viste det ville bli slitsomt. Formen er bra, men løpelangturer er det ikke så mange av lenger.

Litt usikker på hvor fort jeg ønsket det skulle gå i starten, men både Bojan og Jon satt ut i bra tempo og da var det selvfølgelig bare å bli med på leken. Bra i starten, men også veldig kjent i terrenget frem til 5-6 post. Ombestemte meg litt hvor jeg tok av veien mot 7 (med Bojan her), og så lyset fra Jon langs skiløypa og ble ledet mot det.

Inn mot 9 var hele feltet samlet, og jeg fikk litt overtak (100 meter) ut av posten, men ble raskt løpt inn igjen. Deretter ganske bra periode i rygg på Jon før jeg mistet helt kontrollen inn i 13. Deretter bra igjen i en etterhvert stor klynge til bålposten og kartbytte på 17.

Ikke store tida på å få ned et glass med drikke før folk kjørte på igjen. Nå spredde det seg litt både på veivalg, traseer og fart. Da jeg tok av fra grusveien etter Åklungen lå jeg rett bak Isak og klokka peip 10'21 siste 3000 meter. Beina som to tømmerstokker etter utforløpinga på grus. Ble deretter alene og ganske bra avslutning, igjen i et område jeg er godt kjent.

Antakelig en liten feilstempling på 10, kanskje en liten på 5 og en stor feilstempling på 13. Ellers tror jeg det meste skal stemme ok.

Veldig flott økt og opplegg av Beat og ordentlig trøtt i etterkant. Totalt var vi 11 løpere og veldig morsomt med supportere som stilte opp både ved start, bålpost og ekspertstudio på Teams. Takk!
Vis kommentarer (0)
 
Långa Corona Natten (02.05.2020) Långa Corona Natten (02.05.2020)