Blodslitet (20.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Borge Varde
Distanse: 28.28 km
Tid: 159:40
Flott Blodslitetdag med sol og veldig fine løpsforhold. Synd ikke enda flere norske eliteløpere var med, men uansett et flott punktum for årets sesong.

Litt for mange poster med små tidstap på sløyfene, og tipper jeg la igjen minst 2-3 minutter til sammen på sløyfene. Visste jeg gikk ut som nr 2 på den siste lange runda, og syntes det gikk bra i starten. Tror veivalgene var ok og kunne holde et ok tempo. Var sammen med Emil G frem til post 34 (han tråkket over der), men derfra alene.

Siden jeg aldri så noe til Emil S, og følte at jeg løp ok, så tenkte jeg også at jeg kunne være teten, men avstanden frem økte egentlig jevnt og trutt. Siste kvarteret ble jeg trøtt og farta gikk ned. Etter siste arenapassering var det dårlig løping.
Skjul kommentarer (2)
Gaute : Veivalg post 40. Vurderte du vestreveivalget? Ser du måtte krysse 5 brune streker rett på
Anders: Hei Gaute. Ja, jeg vurderte venstre til 40, men valgte allikevel å klatre opp den bratte kanten rett på. Jeg vet ikke hva som lønner seg, men kanskje er det litt hipp som happ? Jonas Egger er raskest (59 sek raskere enn meg) og har løpt enda mer rett på en meg. Emil Svensk er nest raskest (29 sek raskere enn meg) rundt venstre. Fysikken skiller nok en del såpass seint i løpet, men jeg følte meg også relativt fresh, men løp dårlig de siste 2-300 meteren inn i posten.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Blodslitet (20.10.2018) Blodslitet (20.10.2018)